De Brandweerkantine

Alarm! Hotspot-alarm 

Tatu tatu, tatu, opgelet allemaal. Deze oude brandweerkazerne is omgetoverd tot een heerlijke hotspot; restaurant De Brandweerkantine. Ruim opgezet, mooi retro ingericht, een lekkere menukaart en een speelhoekje voor de kinderen maken dit restaurant helemaal top. 

Industrieel en vintage

Ik ben altijd dol op oude gebouwen die een nieuwe bestemming krijgen, mét behoud van oude elementen. Dat is precies het geval bij De Brandweerkantine. Industrieel en een tikkie vintage, met volop planten en groen en retro meubeltjes, I love it! De enorme hal is ruimtelijk en toch heel gezellig ingericht. Aan de muur zijn er flexplekken gecreëerd waar je heerlijk met je laptopje aan het werk kan. In de zithoek staat een doos met speelgoed, waar onze kleine man zich uitstekend heeft vermaakt. 

Restaurant de Brandweerkantine Maastricht3

All-day eten en drinken

Op de kleine menukaart staan heerlijke vlees, vis en vegetarische gerechtjes. Vers bereid in de open keuken. Het smaakte heerlijk. Behalve gezellig dineren kan je hier ook lekker lunchen of zelfs een ontbijtje scoren. Want het mooie van De Brandweerkantine is dat het elke dag al vanaf 10.00 uur geopend is! 

Restaurant de Brandweerkantine Maastricht2

Maastricht is zó leuk

De Brandweerkantine vind je middenin het bruisende centrum van Maastricht.. Het restaurant is nog geen tien minuutjes lopen vanaf het Vrijthof. Een must-visit wanneer je op citytrip in Maastricht bent. 

Meer tips voor je tripje naar Maastricht? Lees mijn blog

Restaurant de Brandweerkantine Maastricht6

Restaurant de Brandweerkantine Maastricht4

Restaurant de Brandweerkantine Maastricht

Restaurant de Brandweerkantine Maastricht8

Restaurant de Brandweerkantine Maastricht7

Restaurant de Brandweerkantine Maastricht9

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy