Domestic

Lust voor het oog 

En de maag! 

Een bakker, kruidenzaak, restaurant en vooral een lust voor het oog. Midden in het bruisende centrum van Antwerpen vind je in een historische pand het snoezige Domestic. Met haar oud roze interieur en hoge plafonds een plek waar je als klein meisje altijd al van hebt gedroomd. Domestic is een droomplek voor de high-tea liefhebbers.

Domestic High Tea Antwerpen 5

De beste bakkers van Antwerpen

Niets is zo fijn als een kamer gevuld met verse broden van de beste bakkers in Antwerpen. Op de begane grond van Domestic vind je een schattige bakkerij. Iets minder roze, maar net zo stijlvol ingericht. Een traditionele bakkerij waarbij alles draait om hoge kwaliteit producten. Heerlijke broden met een dikke korst, zoete brioches en de meeste fantastische taarten. Maar ook voor kruidenierswaren kun je hier terecht. Heb je geen tijd voor een hapje bij Domestic, dan kun je de hapjes dus gewoon mee naar huis nemen.

antwerpen 121 van 145

Domestic High Tea Antwerpen 2

High tea

Rechte rug en pinkje in de lucht. Altijd al een 'Downton Abbey-achtige afternoon tea' willen meemaken? Dan is een bezoekje aan Domestic een must! Van hartige hapjes tot zoete frambozentaartjes. De high tea is hier één woord geweldig. Het is alles wat je van een klassieke high tea verwacht. Ook de verse theetjes en de uitgebreide uitleg die je hierbij krijgt is een genot. Heb je geen tijd voor een uitgebreide high tea dan kun je hier ook terecht voor een snelle hap.

Domestic High Tea Antwerpen 6

Restaurant Domestic High Tea Antwerpen 1

Of je nu Domestic binnenloopt voor een vers brood of een uitgebreide high tea een bezoekje aan deze geweldige plek moet je toevoegen tijdens een citytrip in Antwerpen.

antwerpen 123 van 145

\Domestic High Tea Antwerpen 10

Restaurant Domestic High Tea Antwerpen 3

 

Domestic High Tea Antwerpen 1

Lees meer over Antwerpen! 

Antwerpen is een stad vol hippe hotspotjes en bijzondere boetiekjes. Lees meer over deze bruisende stad in onze blog over Antwerpen

Antwerpen View1

contentmap_plugin
Desi

Geschreven door Desi

Food & Travel addict | Vaak foetsie en een beetje foodie | Gevallen voor Indonesië en liefde van haar leven | Gaat trouwen! | Andere grote liefde de kleine mops | Nieuwe reisplan in de maak; de wereld rondreizen...

Meer over Desi