Bistrobar Bankoh

Ontdek het middelpunt van smaak

Zo luidt de lijfspreuk van Bistrobar Bankoh en tjonge deze spreuk is de nieuwste hotspot in town op het lijf geschreven. Een avondje naar Azië in een stijlvol interieur, met uitzicht op de Waal, in het 'nieuwe Nijmegen'. Geen typisch Aziatische gerechtjes, maar verfijnde smaken en kruiden uit het verre Oosten die samenkomen op het bord. Asian food met een twist. Lekker pittig, lekker anders en zo smaakvol. Ook het interieur verdient een schoonheidsprijs. Mooi strak, groots en meeslepend. Daarnaast is er het prachtige uitzicht op de kolkende Waal. Je hoort het al, ik ben fan :)

Bistrobar Bankoh Nijmegen3

Bistrobar Bankoh Nijmegen13

Verfijnde Aziatische gerechten

De menukaart staat vol lekkere gerechtjes. Kleine gerechtjes om te delen, zodat je er meerdere kan proeven. Absolute aanrader is de Loempia Bebek: eend met rijstvermicelli en ketjapsaus. Om je vingers bij af te likken. Ook super vonden wij de gerookte zalm met soja merengue, gezouten citroen en frisse groenten en de Beek Tataki met zeekraal en een crème van wakame. Naast de kleine gerechtjes kan je ook gaan voor een rijsttafel 'Chef Agus'. De wijntjes zijn afgestemd op de gerechtjes. Met handige nummers kan je zo een wijn kiezen die past bij het gerecht. 

De zomer wordt veelbelovend in Bankoh. Er komt een giga-terras met uitzicht en zelfs een buitenbar. Een stukje tropisch Azië in Nijmegen. 

Hotspot in West

Bistrobar Bankoh vind je in West-Nijmegen. Een gebied van Nijmegen dat absoluut 'up-coming' is. Ook het beroemde restaurant Loetje heeft haar deuren hier aan de haven geopend. Reis in elk geval een keertje af naar Bankoh, het is de moeite waard! 

Bistrobar Bankoh Nijmegen5

Bistrobar Bankoh Nijmegen11

Bistrobar Bankoh Nijmegen2

Bistrobar Bankoh Nijmegen6

Bistrobar Bankoh Nijmegen15

Bistrobar Bankoh Nijmegen12

Bistrobar Bankoh Nijmegen

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy