Restaurant Charlies Schaijk

Gezellig eten bij de boomhut

Een kidsproof restaurant waar je als ouders lekker kan genieten en de kinderen lekker kunnen spelen. Een win-win-situatie! 

Hier hoeven (en kunnen!) kinderen niet lang op hun stoel te zitten, want de boomhut vraag om ontdekt te worden. Terwijl wij het eten bestellen, klautert de kleine man omhoog, rent heen en weer tussen de boomhutten en glijdt met de glijbaan weer naar beneden. Op de menukaart staan pizza's, pasta's en pannenkoeken, voor ieder wat wils dus! Tussen het spelen door heeft hij even de tijd om lekker te komen eten ;) 

Met goed weer, is het hier ook goed vertoeven. Op warme dagen spelen de kinderen in het waterpark en kan je als ouder heerlijk op het terras gaan zitten. Er is ook nog een klein speeltuintje én (voor de grote kinderen!) ook een heus 'drone-parcour'!!! Meenemen dus die drone. 

Restaurant Charlies is onderdeel van het Roompot Vakantiepark Schaijk. Op steenworp afstand van hier (en een dikke vette aanrader) vind je de Boshut van charmecamping Hartje Groen (één van mijn lievelingsplekjes)

Restaurant Charlies Schaijk9

Restaurant Charlies Schaijk17

Restaurant Charlies Schaijk6

Restaurant Charlies Schaijk7

Restaurant Charlies Schaijk10

Restaurant Charlies Schaijk11

Restaurant Charlies Schaijk12

Restaurant Charlies waterpark Schaijk

Restaurant Charlies Schaijk15

Restaurant Charlies Schaijk13

Restaurant Charlies Schaijk

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in