Seasons

Proef de seizoenen

Smulpapen opgelet, in dit smaakvolle restaurant in Den Bosch komen de seizoenen op je bord tot leven. Hier kan je culinair tafelen voor een gezellige prijs. Afgestemd en geïnspireerd op het seizoen wisselt de menukaart wekelijks. Verse, pure ingrediënten vormen de basis voor de meest heerlijke gerechten en dat proef je!

Wanneer je door de prachtige historische voorgevel naar binnen wandelt, stap je binnen in een aangename sfeer. Seasons ziet er knus en gezellig uit, sfeervolle verlichting en en smaakvolle inrichting. Hier en daar komt het seizoen naar voren; schelpjes en zand, een grote wandposter met dobberende zeilbootjes, surfplankjes aan de muur. Het is zomer! Middenin het restaurant is de grote open keuken. Hier kan je de koks life aan het werk zien. Achter de grote keuken is nog een gezellig gedeelte, ook bijzonder geschikt voor privé etentjes en borrels!

Restaurant Seasons Den Bosch17

Restaurant Seasons Den Bosch11

Restaurant Seasons Den Bosch12

Gerechtjes om te delen

Na een gastvrij ontvangst strijken we naar aan één van de tafeltjes waar we alvast een 'voorproefje' krijgen. Vers afgebakken broodjes met een aantal dipjes, waaronder een smakelijk hummusdip (serieus, de lekkerste hummus die we ooit op hebben). Een goed begin is het halve werk. Op de menukaart staat een keur aan kleineren gerechtjes met wereldse invloeden. Groot genoeg om te delen, klein (en lekker) genoeg om een paar rondes van te smikkelen. Maar je kan ook voor 'Go Big' gaan, portie hoofdgerecht.

De vriendelijke ober kan ons veel vertellen over de kaart en de smaken waardoor we de lekkerste gerechten van de kaart kiezen. De smaken worden nog eens extra versterkt door de bijpassende wijnen die onze ober erbij serveert. En ja, dat maakt het nog een beetje extra lekker. Ik vind het ook altijd leuk om de wijn te laten matchen met een gerecht, zo proef je ook nog eens wijnen die je zelf anders niet besteld zou hebben. Mijn wijn, gecombineerd met de vis, heeft een lychee-achtige smaak. Heerlijk.

Restaurant Seasons Den Bosch8

Restaurant Seasons Den Bosch9

Restaurant Seasons Den Bosch25

Restaurant Seasons Den Bosch15

Betaalbaar culinair

Wij gaan voor de rilette met zalm en krab en de tataki van rund met watermeloen en sojasaus, om te delen (want we kunnen niet kiezen). Een feestje op het bord, want het smaakt echt goddelijk. Voor het hoofdgerecht nemen we de hoender met duxelle en za'atar en het staarstuk van de grill chimmicurri, kappertjes en mini-rozijntjes. Dat bleek een verrassend lekkere combi. Allemaal aanraders! En dan komt het toetje ook nog! Hier laat ik altijd nog een klein plaatsje vrij voor in mijn buik... En maar goed ook! Verse aardbeien met romanoff en amandelen. 

Avondje Brabantse gastvrijheid

Een avondje culinair genieten in een ongedwongen sfeer, tel daar de Brabantse gastvrijheid bij op en je hebt de perfecte combi voor een goed diner. Reserveer een tafeltje bij Seasons via The Fork en ontvang 30% korting op de gerechten! Je vindt Restaurant Seasons in de Orthenstraat, centrum Den Bosch. In de straat kan je niet parkeren, maar in de directe omgeving wel (betaald).

Lees mijn blog over Den Bosch voor nog meer (hotspot-)inspiratie!

Restaurant Seasons Den Bosch4

Restaurant Seasons Den Bosch5

Restaurant Seasons Den Bosch20

Restaurant Seasons Den Bosch7

Restaurant Seasons Den Bosch16

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy