Heinde & Ver

Grenzeloos genieten

Heinde & Ver is de aangename uitzondering. Die 'all you can eat formules' zijn nou niet altijd de meest smaakvolle en stijlvolle restaurants. Ja, dit restaurant is een keten en ja, dit restaurant is 'all in', maar dit restaurant is wat mij betreft ook zeker een uitzondering. 'Grenzeloos genieten' in een bijzonder sfeervol interieur.  Warme groene kleuren, zacht gele verlichting, prachtige versierde tegeltjes, een visgraat houten vloer. I love it! Op de zachte verlourse stoelen kan je heerlijke een avondje tafelen.

Restaurant Heinde Ver Den Bosch6

Van Oer-Hollands tot Oosters

Op de menukaart staan kleine gerechtjes, zo proef je elke ronde weer iets anders. Oer-Hollandse maar ook Oosterse gerechtjes. Zelfs de drank (ook wijn en bier) zijn inbegrepen bij de prijs (€34,50 doordeweeks en €39.50 in de weekenden. De gerechtjes zijn goed bereid, smaakvol geserveerd. De sfeer is er gezellig en gemoedelijk. Ook geen gehaast, want hier mag je de hele avond blijven tafelen. 

Parkeren voor de deur

Heinde & Ver vind je net buiten het centrum van Den Bosch, op zo'n 20 minuutjes lopen vanaf het Centraal Station en zo'n 10 minuutjes lopen naar de Tramkade (ook een aanrader!). Voordeel = (betaald) parkeren voor de deur :) Er zijn in Den Bosch zoooooveeeel leuke hotspots!

Meer Bosche hotspots vind je hier!

Restaurant Heinde Ver Den Bosch2

Restaurant Heinde Ver Den Bosch7

Restaurant Heinde Ver Den Bosch3

Restaurant Heinde Ver Den Bosch9

Restaurant Heinde Ver Den Bosch4

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy