Paco Ciao Leiden

Verborgen parel

Alsof je deel uit maakt van een geheim genootschap. Want je geraakt hier zomaar niet binnen! Paco Ciao is letterlijk en figuurlijk een verborgen parel. Met de nadruk op verborgen ;) Wij hebben zeker tien minuten naar de ingang gezocht. Deze zit op een geheime plek... Zal ik 'm verklappen? Stap de kamer binnen en ga op zoek naar de spiegelkast. Open het deurtje van de kast en je stapt de wonderlijke wereld van Paco Ciaoo binnen. 

Pacio_Ciao_Leiden_1.jpg

Eenmaal binnen voelt het 'Great Gatsby achtig'; extravagant, donkere ruimtes met kaarslicht, groene planten, vintage meubels, donker, warm. Het vriendelijke personeel wijst ons een weg door de ruimtes naar de serre. Hier strijken we neer aan een marmer tafeltje onder de retro parasol. We bestellen een gin-tonic en een cocktail en proosten op deze bijzondere plek. Behalve cocktails drinken, is Paco Ciao ook geopend voor ontbijt, lunch en diner! En natuurlijk voor een gezellige borrel 's avonds. 

Wat een gezellige sfeer en wat een bijzonder warme plek. Plof neer in een van de comfortabele stoelen bij de open haard, op de fluwelen bank of neem plaats aan één van de lange tafel. Ik kon niet stoppen met foto's maken! Paco Ciao is absoluut een verborgen parel. Letterlijk. En figuurlijk. 

Meer hotspots in Leiden!

Pacio Ciao Leiden 12

Pacio Ciao Leiden 4

Pacio Ciao Leiden 15

Pacio Ciao Leiden 9

Pacio Ciao Leiden 11

Pacio Ciao Leiden 10

Pacio Ciao Leiden 8

Pacio Ciao Leiden 13

Pacio Ciao Leiden 5

Pacio Ciao Leiden 14

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy