Testgezin gezocht!

Gratis op vakantie?

Nedersaksen, een deelstaat in het noord westen van Duitsland, is op zoek naar een testgezin! De regio is bijzonder mooi; een schitterende kustlijn, heidevelden en gezellige vakwerkstadjes. Deze typisch Duitse stadjes zijn wonderschoon en geven meteen een echt vakantiegevoel. De kust van Nedersaksen is een pareltje. Uitgestrekte zandstranden, duinen en natuurlijk de Waddenzee. Nedersaksen grens direct aan Nederland en is dus vanuit Nederland makkelijk bereikbaar. 

Goslar3

Steden van Nedersaksen 

De steden van Nedersaksen zijn echt uniek. Van de Noordzee via de Heide tot aan de Harz zijn er talrijke steden te ontdekken die niet méér van elkaar kunnen verschillen en toch één ding gemeen hebben: elk ervan is iets heel bijzonders. Laat je betoveren door de romantische charme van de historische oude steden, beleef de bonte drukte in Nedersaksens grote steden en neem een duik in de blauwe diversiteit van de maritieme havensteden. Wat dacht je bijvoorbeeld van Hannover of cultureel werelderfgoed Goslar! Zo mooi! 

Natuur in Nedersaksen 

Er is nauwelijks een andere deelstaat die zo'n veelzijdige natuur heeft dan Nedersaksen. Beschermde natuurgebieden van de Noordzee tot de middelgebergten. Geniet van het strand aan de Waddenzee of struin door de bossen van Harz. Er zijn verschillende Nationaal Parken en natuurparken te vinden in Nedersaksen. 

Nedersaksenmeer

Geef je op en ga met je gezin op reis!

Ook vorig jaar nodigde Nedersaksen een aantal Nederlandse gezinnen uit om de regio te verkennen. Vanwege het grote succes van vorig jaar worden ook dit jaar weer Nederlanders gevraagd als 'testgezin'. Nederlanders testen Nedersaksen! Gezinnen en grootouders met hun kleinkinderen kunnen zich t/m 30 juni voor een gratis vakantie opgeven. De reis gaat naar het Osnabrücker Land en het mooie natuurlandschap langs de Mittelweser. Beleef in augustus zeven dagen vol leuke activiteiten zoals klimmen in een klimbos, kanotochten, een rit met de fietslorrie, observeren van wolven van dichtbij, genieten van regionale lekkernijen en avontuurlijk overnachten in een Mongoolse yurt op een vakantiebroederij met dieren, speeltuin en een barrel sauna.

Doe mee, meld je aan

Meld je aan! 

De voorwaarden zijn heel simpel. Je moet beschikken over een eigen auto en over een eigen digitale video- en fotocamera. Opgeven kan tot 30 juni 2016. Meer informatie vind je op de website van Nedersaksen.nl. Ben je nieuwsgierig geworden. Lees dan de belevenissen van de vier Nederlandse testgezinnen van vorig jaar. 

Ik hoor het graag van je als jij op pad mag! 

Nedersaksen2

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in