Win een Lake District vakantie

Win 7 nachten voor 6 personen! 

Wil jij dit jaar zelf het mooie Lake District in Noord Engeland verkennen? Dan heb ik een unieke kans voor je gevonden! Win een verblijf van 7 nachten in de luxe en gezellige cottages van 'Whitbarrow Village' in het Lake District.

Deze winactie is opgezet door GoLakes, het officiële toeristenbureau voor het Lake District. tijdens mijn research naar het Lake District kwam ik deze winactie toevallig tegen en dat wil ik natuurlijk graag met je delen! 

Whitbarrow Village

De Kirkstone Cottages zijn perfect voor het hele gezin of gezellig met vrienden omdat er tot 6 mensen in kunnen slapen! De cottages hebben twee verdiepingen, zijn modern ingericht en zien er gezellig uit. Niet alleen zijn de Kirkstone Cottages prachtig gelegen tussen bossen en grasland, maar de huisjes bieden ook een fantastisch uitzicht over de omgeving. 

Faciliteiten

Niet alleen heb je je eigen huisje tot je beschikking, je kan ook gebruik maken van één van de vele facitliteiten van Whitbarrow Village. Zo vind je er de gerestylde Eden Bar & Restaurant waar je heerlijk en relax kan eten. Met de enorme ramen kijk je uit over de heuvels. Ook is er een binnen zwembad met jacuzzi en gym. 

De vakantie kan het hele jaar 2016 opgenomen worden, er zijn geen data uitgesloten voor deze actie. 

Naar de winactie van GoLakes

Omgeving 

Het Lake District is echt super gaaf, groene bergen, kolkende rivieren en water, heel veel water. Je komt naar het Lake District om te genieten van de natuur, wandelen, varen, vissen en zwemmen. Of om een bezoekje te brengen aan die typisch Engelse stadjes vol sfeer en gezelligheid. Meer weten over de omgeving? Lees mijn blog over het Lake District.

Whitbarrow5

Whitbarrow

Whitbarrow2

 Whitbarow Village 7676 2

Whitbarrow4

Whitbarrow6

Whitbarrow7

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in