Win een lunch bij Coffeelab

Winnen: lekkere lunch voor 2

Update: de winnaars zijn bekend

Om deze heerlijke zaak kan je niet heen, en daar wil je ook niet om heen! Op een toplocatie in Den Bosch, tegenover de Gouden Draak, vind je Coffeelab. Over komen waaien uit het hippe Eindhoven. Daar waar Coffeelab inmiddels een begrip is. Want je komt bij Coffeelab niet alleen voor een goede koffie, maar ook voor een lekkere hap of gezellige borrel. En het is de sfeer die smaakt naar meer. Een heerlijk ongedwongen sfeer in een inrichting waar je ‘u’ tegen zegt. Frisse witte tegels, hippe koperen details en groen, veel groen.

Lees mijn uitgebreide blog over Coffeelab

En nu kan jij een lekkere lunch voor 2 winnen! Om eens kennis te maken met de lekkere gerechtjes en de heerlijke sfeer van Coffeelab. Opgepast hoor, want je wil daarna nog zeker heeeel vaak terugkomen ;)  Combineer de lunch bij Coffeelab met een leuk dagje Den Bosch. Den Bosch is één van mijn favoriete steden, een bourgondische stad waar je heerlijk een dagje kan winkelen, rondstruinen, varen of gewoon borrelen! 

Lees mijn blog over Den Bosch voor meer hotspots en inspiratie

Zo doe je mee

  • Laat me weten met wie jij graag wil gaan lunchen!  
  • Volg Soetkees op Instagram of Like de Facebookpagina van Soetkees  
     

Succes! De winnaar wordt vóór 5 december bekend gemaakt. Dus wie weet, kan je hier deze prijs als cadeautje geven met Sinterklaas :)

En de winnaars zijn... 

De hoge hoed heeft bepaald.... De winnaars voor een lekkere lunch bij Coffeelab zijn bepaald!!! Van harte gefeliciteerd Marcella en Moniek, jullie kunnen gezellig saampjes een dagje Den Bosch gaan plannen en genieten van een hapje eten. De details volgen over de mail. Enjoy! Ik hoor graag hoe jullie het vonden. 

WinnaarsLunch

P1100170

P1100157

P1100193

P1100144

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in