Win een nachtje Pier 7!

Winnen: slapen op het strand! 

UPDATE: DE WINNAAR IS BEKEND! Scroll gauw naar beneden! 

Altijd al eens willen slapen in je eigen beachroom óp het strand? Doe mee en win een overnachting bij Pier 7 Zandpaviljoen! Ga deze winter even lekker uitwaaien aan het strand. Want weer of geen weer, het is altijd strandweer. Stiekem vind ik het strand in de herfst en winter misschien nog wel leuker dan met hartje zomer. De wind in je haren, laarzen aan, muts op en lekker struinen over het strand. 

Ga nog déze winter lekker uitwaaien op het stadsstrand van Vlissingen! Val in slaap met het geluid van de golven en ontwaak met zeezicht. In de moderne beachrooms van Pier 7 Zandpaviljoen is de grootste zandbank van Nederland jouw voortuin. Het houten terras grenst direct aan het strand. Het voelt een beetje als je eigen stukje strand. Slapen op het strand in je eigen Beachroom! Kijk snel hoe je mee doet! 

Pier 7 Zandpaviljoen Vlissingen slapen op het strand12

Pier 7 Vlissingen slapen op het strand beachroom8

Pier 7 Vlissingen slapen op het strand beachroom12

Wat kan je winnen!? 

Eén overnachting in een 2-persoons Beachroom. Deze kamer heeft (net als de andere super de luxe Beachrooms) uitzicht op zee en bevindt zich óp het strand. Vanuit je bed kan je dus zo het strand op rollen (als je wil dan). De overnachting is geldig tot en met donderdag 13 februari 2020. 

De beachrooms van Pier 7 zijn unieke exemplaren. Ze bevinden zich ónder de boulevard, onder de straat. Voorheen waren deze beachrooms ‘het badcaisson’ met donkere, openbare kleedruimtes en toiletten. En nu zijn ze opgeknapt tot bijzonder design beachrooms met een eigen terras. Uniek in Nederland!

De 2-persoons Beachroom bestaat uit:

- Een heerlijk 2-persoonsbed met zeezicht 
- Een eigen terras op het strand
- 2 stoelen en een tafeltje
- Keukenblok met koelkast, magnetron en wasbak (geen kookplaat) met waterkoker en koffiezetapparaat
- Opbergkast en een eetplek met 2 barkrukken
- Kluisje
- Badkamer met inloopdouche en wastafel en apart toilet

Lees hier mijn hele blog over Pier 7 Zandpaviljoen!

Pier 7 strandhuisjes Vlissingen 5

Zo doe je mee 

  1. Tag degene met wie jij graag zou willen overnachten bij Pier 7 Zandpaviljoen (Op Facebook, Instagram of in de comments)! 
  2. Ow ja, en even een duimpje omhoog voor Soetkees en Pier 7 Zandpaviljoen zou natuurlijk fantastisch zijn.
     
     

Meedoen kan tot en met maandag 28 oktober 2019. De prijs wordt willekeurig geloot. Succes!

Pier 7 Zandpaviljoen Vlissingen slapen op het strand3

Pier 7 strandhuisjes Vlissingen 11

De kleine lettertjes

Voorwaarden winactie

  • 1 nacht voor een 2-persoons Beachroom (op basis van beschikbaarheid)
  • Overnachting doordeweeks van maandag t/m donderdag m.u.v. feestdagen. Wil je toch in het weekend komen of een andere kamertype, dan betaal je alleen de meerprijs.
  • Geldig t/m donderdag 13 februari 2020 (daarna begint de voorjaarsvakantie namelijk) 
  • De toeristenbelasting en lokale heffingen van € 2,75 per persoon per nacht dienen bij aankomst nog betaald te worden. Ook eventuele extra's (zoals parkeervergunning of ontbijt) kunnen bijgeboekt worden, maar zijn voor eigen rekening. 
  • Reserveren per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pier 7 Zandpaviljoen Vlissingen slapen op het strand11

Pier 7 Vlissingen slapen op het strand terras

Pier 7 Zandpaviljoen Vlissingen slapen op het strand2

En de winnaar is... 

Hieperdepiep hoeraaaa, de winnaar is bekend! Bekijk snel het filmpje om te zien of jij gewonnen hebt! Dan mag jij, met partner in crime, een nachtje komen logeren in een 2-persoons beachroom. Stuur je gegevens even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en ik vertel je precies wat je moet doen :) 

Heb je niet gewonnen? Balen joh! Maar misschien is het alsnog leuk om gewoon een nachtje Pier 7 te boeken. 

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in