Kamperen in het Sprookjesbos!

Sprookjesachtig slapen ín de Efteling

Is het een droom? Nee, het kan echt! Deze zomer kan je kamperen in het Sprookjesbos! Een unieke kans, want je kan eenmalig logeren in natuurhuisjes ín het Efteling-park. Dat kan op drie plekken; in een tentje in het Sprookjesbos, in het schattige houten huisje van Max & Moritz (de nieuwste attractie van de Efteling) of in een tent op het water onder de Vliegende Hollander! Dit is je kans om te slapen tussen elfjes en trollen, tussen fakirs en dansende schoentjes. Durf jij te gaan dromen met een draak als overbuurman? Of met betoverde prinsessen? Deze zomer opent de Efteling  tijdelijk's nachts haar deuren voor een paar gelukkige logees... Het wordt vast een doldwaze nacht met nog meer doldwaze dromen. Welke van drie natuurhuisjes kies jij? 

Maak kans op een unieke overnachting! Laat op Natuurhuisje.nl jouw sprookjesachtige motivatie achter en wie weet win jij! Dan mag jij deze zomer logeren op de meest sprookjesachtige plek van Nederland. Ik doe in elk geval mee, jij ook? 

Naar de winactie van Natuurhuisje.nl

(bron foto's: Natuurhuisje.nl)

Slapenefteling8

Slapenefteling9

Kamperen in het Sprookjesbos

Waar kan je beter dromen dan in het dromerige Sprookjesbos? Deze slaapplek is wel heel bijzonder. Per natuurhuisje is er plek voor 2 personen. In knusse kartonnen huisjes worden sprookjes waar. Wie weet zie je iemand voorbij huppelen met een rood kapje en een mandje met lekkers. Of hoor je 's avonds de kaboutertjes rond je hutje. Je hoeft natuurlijk niet band te zijn (als je maar op het pad blijft natuurlijk). De heks heeft beloofd binnen te blijven. Gelukkig is er ook altijd iemand die het overzicht houdt en zijn net voor je uitsteekt als het nodig is. Maar uh, zet je laarzen voor de zekerheid wel binnen. 

Slapen in het Sprookjesbos

slapenefteling4

slapenefteling5

Logeren bij Max & Moritz

Max & Moritz is de nieuwste attractie van de Efteling en opent dit jaar haar deuren voor het grote publiek (het staat op de plek van de oude bobbaan). Het houten huisje van Max & Moritz staat afgelegen in het Andergebergte, op een mystieke plek in Kaatsheuvel. En of je hier nou zo goed gaat slapen is de vraag. Want het kan zomaar eens een doldwaze nacht worden. De ondeugende Max en Moritz gebruiken dit hutje namelijk vaak als knutselhok voor hun gekke projecten. Ze hadden afgesproken deze nacht niet langs te komen, maar ja, je weet natuurlijk maar nooit. De hut van Max & Moritz heeft 4 bedden waar je heerlijk in kan slapen! Maar ga er alleen slapen, want de omgeving is minstens zo mooi. 

Slapen bij Max & Moritz

slapenefteling

slapenefteling2

Slaap onder de Vliegende Hollander

Deze overnachting is voor avontuurlijke types die niet bang zijn voor een licht ontvlambare buurman ;) Je slaapt op het water, in een tent, met boven je de betoverde Vliegende Hollander. De overbuurman is een eigenaardig type, maar rustige gasten ondervinden daar vast gaan last van. De avonden en de nachten zijn hier magischer dan ooit, juist omdat het dan zo stil is. Zie jij jezelf al ronddobberen op het water van de Vliegen Hollander? 

Slapen bij de Vliegende Hollander

slapenefteling3

(bron foto's: Natuurhuisje.nl)

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in