Win een Tropilex Hangmat

Het vakantiegevoel in je eigen tuin 

Haal het échte vakantiegevoel in huis met een super comfortabele hangmat of hangstoel! Gun jezelf een kleine vakantie in je eigen achtertuin. Hang hem in het groen, ga offline, ga lekker liggen en schommel een beetje heen en weer. Het zonnetje op je gezicht, een briesje van de wind en ondertussen schommel je een beetje heen en weer. Met je ogen dicht waan je je even op een verre bestemming, een tropische strand, in een mooi bos. Gebruik je fantasie. Het heen en weer wiegen brengt je echt in andere sferen. En het mooie? Je kan nu een hangmat van Tropilex ter waarde van €90 winnen! Doe mee en vier vakantie in je eigen achtertuin of op je balkon. Kunnen we nu wel even gebruiken toch? Zo'n klein geluksmomentje in je eigen tuin?!

Tropilex

Hangmat of hangstoel 

Liggen of zitten? Het is allebei super comfortabel in een Tropilex hangmat. Heb je wat minder ruimte, zoals een balkon, dan is de hangstoel echt ideaal. Maar dat niet alleen, de hangstoelen zijn ook nog eens een feestje voor het oog. Een beetje Ibiza-stijl, helemaal hip! Je zou zo'n hangstoel overigens ook binnenshuis kunnen ophangen. Dat is ook erg leuk! Schroef een grote haak in je plafond en schommelen maar. Echt een eye-catcher in je huis. 

Ben jij liever van het languit liggen, een middagdutje in de hangmat, lekker chillen? Dan is de hangmat iets voor jou. De hangmatten van Tropilex zijn er in verschillende maten: eenpersoons, tweepersoons en voor de hele familie. 

Tropilex3 1

Duurzame hangmatten

De stoffen en de productie van de Tropilex hangmatten zijn zoveel mogelijk duurzaam en milieuvriendelijk. Met oog voor de teler van het katoen en de lokale producent. Tropilex is trots lid van "1% For The Planet". Dat betekent dat Tropilex 1% van de opbrengsten doneert aan non-profit organisaties die opkomen voor het milieu.

Zo doe je mee! 

  • Laat me weten waarom er een relaxte hangmat juist in jouw tuin moet komen te hangen? Of doe mee voor een ander en laat weten waarom hij of zij dit zó verdiend heeft. 
  • Like de Facebookpagina van Soetkees  
     
     
  • En/of volg Soetkees op Instagram natuurlijk! 

Je kan meedoen tot zaterdag 11 april 2020. De winnaar mag een hangmat of hangstoel t.w.v. 90 euro uitzoeken op Hangmatgigant.nl.

En de winnaar is...

Hieperdepiep Hoeraaaa, van harte gefeliciteerd Susanne. Jij mag een Tropilex hangmat t.w.v. 90 euro uitzoeken op Hangmatgigant.nl. Susanne, je mag een mailtje met je gegeven sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Iedereen super bedankt voor het meedoen. Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, want er komen regelmatig leuke winacties op Soetkees voorbij. Doe je de volgende keer ook weer mee? 

Winnaar Tropilex2

Tropilex6

Deze winactie word je aangeboden door Tropilex.com. (Bron artikelfoto's: Tropilex.com. Hoofdfoto komt uit eigen archief)

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in