6 x Vakantiehuizen met eigen binnenzwembad

Huisjes met binnenzwembad 

Waterratten opgelet! Vanuit je bed rol je zo het water in! Niet omkleden in te warme kleedhokjes, niet met natte haren terug lopen naar je vakantiehuisje, geen openingstijden of reservering, maar wanneer je wil plons je hier in je eigen binnenzwembad! Hoe luxe is dat zeg?! In deze vakantiehuisjes en hotelkamers (ja, er bestaan ook hotelkamers met eigen zwembad!!) beschik je over een zwembad helemaal voor jou alleen. Okay, misschien mogen de andere mensen in je gezelschap er ook van genieten. Maar verder niemand. Ken jij nog meer vakantiehuizen met eigen zwembad in Nederland of België? Laat het me weten! (bron hoofdfoto: Krim.nl)

Zoek je net iets anders?

Lees dan mijn blogs over huisjes met eigen buitenzwembadde mooiste boshuisjes, over de mooiste plekjes op het platteland of over de heerlijkste huisjes met hottub!

1. Villapark de Koog | Texel

Villapark de Koog zwembadvilla

Wauw! Dit huisje op Villapark de Koog is toch wel één van de mooiste huisjes met eigen binnenzwembad die ik in Nederland heb kunnen vinden. Gloedje nieuw, modern en luxe ingericht, een prachtig zwembad én op het mooie Texel. Dit huisje staat hoog op mijn verlanglijstje zeg :) (en straks ook op die van jou haha). Kijk nou! De luxe villa met privé-zwembad is geschikt tot 6 personen. Het is een hele ruime villa met drie slaapkamers en heeft ook nog eens drie badkamers. En dat allemaal op het mooie Texel? Je mag trouwens als gast van Villapark de Koog ook gratis gebruik maken van het zwembad op vakantiepark De Krim. Dit zwembad heeft verschillende spectaculaire attracties zoals een wildwaterbaan, drie waterglijbanen en een indoor spraypark! (bron foto's: Krim.nl)

2. Parc Ganuenta | Zeeland
Parc Ganuenta Zeeland villa met zwembad

Een ander pareltje is Parc Ganuenta. Dit kleinschalig, luxe vakantiepark vind je in Zeeland. Enkele villa's beschikken over een eigen zwembad en zijn geschikt voor 12 personen. Naast het inpandige zwembad is er ook een privé wellness. Of het nou prachtig zomerweer is of regent dat het giet, je kan altijd zwemmen. De villa is van alle gemakken voorzien en heeft zes slaapkamers met opgemaakte bedden en elke slaapkamer heeft een eigen badkamer! Ook beschikken alle huisjes over een Green Egg en een trampoline in de tuin! Parc Ganuenta ligt vlakbij het dorpje Colijnsplaat en natuurlijk (zoals het hoort in Zeeland) dichtbij de zee. (bron foto's: Parcganuenta.nl)

Lees mijn blog over Parc Ganuenta!

3. Landal de Bloemert | Drenthe

Landal de Bloemert villa met zwembad

Van de charmante vakantiehuisjes op Landal de Bloemert beschikken er een aantal over een eigen zwembad! De 8-persoons luxe en de 10-persoons luxe wellness huisjes hebben een privézwembad met jetstream en een sauna. Vanuit het zwembad kijk je door het raam over het park en het water. De 8-persoonshuisjes zijn verder mooi en trendy ingericht. Landal de Bloemert vind je in Drenthe aan het Zuidlaardermeer. Naast het park vind je ook nog het subtropisch zwembad Aqualaren. En in de warme zomermaanden kan je natuurlijk een duik nemen in het Zuidlaardermeer. Een vakantie voor echte waterratten! (bron foto's: landal.nl)

4. Roompot Arcen | Limburg

Roompot Arcen villa met eigen zwembad

In Roompot Arcen vind je een 8-persoons wellness-villa met eigen zwembad in het souterrain. Het zwembad is 9 meter bij 3,5 meter en een heerlijke 28 graden. Ook is er een combisauna (infrarood en traditioneel) met relaxstoelen. Ook in de beschutte zitkuil wacht je nog een verrassing; een heerlijk warme jacuzzi van 38 graden. Het huisje heeft 4 slaapkamers voor 2 personen. En ben je nog niet uitgezwommen, dan kan je natuurlijk ook nog naar de zwemfaciliteiten op het park zelf. Resort Arcen heeft een overdekt zwembad en kinderbad en een zwemmeer. (bron foto's: Roompot.nl)

5. Hotel Akersloot | Noord-Holland

Van der Valk Akersloot zwembadsuite

Geen vakantiehuis maar een hotelkamer met een eigen zwembad! Zo hoef je het zwembad met nóg minder anderen te delen haha! Helemaal alleen voor jou en je reisgenoot. Van der Valk hotel Akersloot heeft ware 'zwembadsuites' met een eigen privé zwembad van 1,5 bij 3 meter. Naast het slaapgedeelte, in dezelfde kamer. Zo rol je zo vanuit je bed, hoppa, het water in! (bron foto's: Hotelakersloot.nl)

6. Les Doms d'Alfred | Luik (België) 

Kindadom vakantiehuis

My oh my! Dit vakantiehuis is echt next level! Familiegîte Kindadom is een droom voor kinderen, een droom voor ouders! In alle opzichten is dit vakantiehuis buitengewoon. Een voormalig waterreservoir is omgetoverd tot unieke gîte voor een onvergetelijke vakantie met het hele gezin. Slapen in netten, ondergronds zwemmen in een oud waterreservoir, aperitieven op 16 meter hoogte, met het gezin de geschiedenis en de goed bewaarde geheimen van het gebouw ontdekken of ontspannen in de GameRoom? Je ervaart dit alles in een natuurlijke omgeving en met respect voor de natuur. Alfred, de gastheer, heeft één missie; jou en je familie een gedurfde, authentieke en onvergetelijke ervaring bezorgen. Hoe cool is dit? Kinderen zullen hun ogen uitkijken, spannende puzzels oplossen en eindeloos zwemmen in het eigen binnenzwembad. Van dit soort plekken gaat mijn hart echt sneller kloppen. (bron foto's: https://www.lesdomsdalfred.be/nl

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in