14 x Huisjes met eigen buitenzwembad NL

Vakantiehuizen met eigen zwembad! 

Het ultieme vakantiegevoel beleef je natuurlijk in een huisje mét een eigen zwembad! Ook in Nederland zijn er veel leuke vakantiehuisjes met eigen zwembad te vinden. Geen drukte, geen wachttijden of reserveringen, maar je eigen badje bij je eigen huisje. Sommige van deze vakantiehuizen hebben zelfs een verwarmd zwembad. Dan kan je ook als het wat frisser is gewoon lekker een duik nemen. Andere vakantiehuisjes hebben een zwemvijver; met schoon, helder zwemwater! Ik maakte een mooie lijst voor je... (bron hoofdfoto: Natuurhuisje.nl)

Of liever een eigen binnenzwembad!

Hoe super de luxe is dat? Een vakantiehuisje met eigen binnenzwembad in Nederland?! Weer of geen weer, zo kan je altijd een plons nemen. Heerlijk! Lees mijn blog met een overzicht van de leukste huisjes met eigen binnenzwembad

Zoek je een ander tof vakantiehuisje? 

Liever naar een natuurhuisje in het bos? Lees dan mijn blog over de mooiste boshuisjes! 
Liever overnachten bij de boer? Lees dan mijn blog over de mooiste plekjes op het platteland! 
Liever naar de zee? Lees dan mijn blog over de mooiste huisjes aan zee!  

1. B&B De Zandhoef met wellness | Eersel 

BB De Zandhoef zwembad Eersel

Dit huisje van B&B De Zandhoef heeft een eigen privé jacuzzi en je mag gebruik maken van het verwarmde buitenzwembad van de eigenaren! Het verwarmde buitenzwembad is geopend van april tot oktober. Dit stijlvol ingerichte vakantiehuisje is geschikt voor 4 personen (eventueel tot maximaal 6 personen). Het gezellige huisje staat in de ruime achtertuin. Alles is op de begane grond behalve de slaapzolder die met een houten trap te bereiken is (niet voor kleine kindjes). Super mooi is ook het 'poolhouse' waar een buitenkeuken staat. Deze is ook te verwarmen door een Mexicaanse kachel en een warmtelamp. Kinderen kunnen bij B&B De Zandhoef naar hartenlust spelen. In de nieuw, aangelegde tuin is een schommel, wipwap, grote trampoline, pooltafel, tafeltennis en natuurlijk (grootste troef!) het zwembad. Dit schitterende huisje ligt op 3,5 kilometer van het pittoreske Eersel en de regio de Kempen. (bron foto's: Booking.com)

  •  Geschikt voor 4 personen (max. 6)
  •  Met overdekt buitenterras en veel speelgoed
  •  Met verwarmd zwembad en jacuzzi
  •  In Eersel (vlakbij Valksenwaard)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid! 

2. Luxe gastenverblijf | Weert

Gastenverblijf Weert

Dit stijlvolle, luxe gastenverblijf van 60 m2 heeft een prachtige parkachtige tuin. Daarnaast mag je in de zomermaanden gebruik maken van het verwarmde zwembad (5 x 10 m). Het zwembad wordt verder alleen gebruikt door de bewoners zelf. Zij helpen gasten ook graag met ideeën voor activiteiten in de omgeving. Het gastenverblijf is oogstrelend mooi ingericht, met houten balken in het zicht, vloerverwarming en airconditioning en een gezellige open haard. Er is één slaapkamer met een 2-persoons boxspring. Ook heeft dit luxe huisje een eigen keukentje. Ik heb helaas geen foto's kunnen vinden van het zwembad zelf... (bron foto's: Airbnb.nl)

3. Piet Hein Eek huisje met zwembad | Epse

Piet Hein Eek huisje met zwembad Epse

Wat een paradijsje! Op 2 hectare privébos ligt dit schattige natuurhuisje dat in 2005 door Piet Hein Eek is verbouwd. Ooit was dit een houten huis en een stenen bakhuis en door Piet Hein Eek is het verbonden tot één gezellig vakantiehuisje. Alle meubels, deuren, de veranda en de bedden zijn door Piet Hein Eek ontworpen en op maat gemaakt. Er is één slaapkamer voor 2 personen en één slaapkamer met een stapelbed voor 6 kids! Ook het zwembad is toen aangelegd. Het zwembad is 8 x 3,5 meter en heeft een groot terras met ligstoelen en zitjes. Het zwembad is geopend van 1 mei tot 1 september. Het wordt door een automatisch lamellendek afgedekt en is dus geen gevaar voor kleine kinderen (wel altijd opletten natuurlijk). Dit schattige houten huisje wordt verwarmd met een houtkachel en met een CV, het is er altijd aangenaam. Je verblijft hier midden in de natuur, er is hier rust en ruimte. De bosdieren laten zich hier vaak zien! Het huisje staat niet op een park, maar in een eigen privébos, in totale privacy. Kinderen kunnen zich hier opperbest vermaken met het zwembad, de trampoline en de schommels. Je kan hier heerlijk buiten zijn, ook als het even regent, dankzij twee overdekte zitjes. Op 10 minuutjes rijden van Epse vindt je de mooie stad Deventer! (bron foto's: Natuurhuisje.nl)

4. Veluws natuurhuisje met zwemvijver | Beekbergen

Natuurhuisje met zwembad Veluwe

Op een landgoed van maar liefst 6 hectare (wauw!) staat dit prachtige, lichte natuurhuisje met zwemvijver en jacuzzi. Het natuurhuisje is zeer licht ingericht en heeft een prachtige serre die uitkijkt op de tuin met zwemvijver. De woonkamer is zeer ruim en er is een aparte keuken met alles er op en eraan. Er zijn twee slaapkamers met eigen badkamers en er is een slaapzolder met losse matrassen (leuk voor de kids). Dit vakantiehuisje is geschikt voor 4 personen met de mogelijkheid voor 3 extra personen als je de slaapzolder gebruikt. Daarnaast zijn 2 kinderbedjes aanwezig op verzoek. Handdoeken en bedlinnen inclusief. Dit prachtige landgoed bevindt zich op één van de mooiste plekken van Nederland; de Veluwe! Omringd door de Veluwse bossen. Toeristische attracties zoals Paleis het Loo en het Kröller Moller museum zijn dichtbij. Maar het is vooral de prachtige natuur, de rust en de ruimte waar je hier volop van kan genieten. (bron foto's: Natuurhuisje.nl)

  •  Geschikt voor 4 tot max 7 personen
  •  Op een landgoed van 6 hectare!
  •  Met grote zwemvijver & jacuzzi 
  •  In Beekbergen (Veluwe)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

5. Natuurhuisje met zwembad | Lennisheuvel

Vakantiehuis zwembad Lennisheuvel

Dit vrijstaande vakantiehuisje is niet alleen smaakvol ingericht maar heeft ook nog eens een verwarmd zoutwater zwembad! Het natuurhuisje is geschikt voor twee volwassenen en drie kinderen. In het huisje is een gezellige gashaard, bar en een sfeervolle slaapkamer met inloopdouche. Er staan ook nog drie losse bedden op de slaapzolder. De grote tuin is echt perfect om heerlijk tot rust te komen of lekker te spelen. Er is een speelweide met speeltoestel en trampoline. Je kan hier heerlijk buiten zitten en buiten tafelen op het overdekte terras met complete buitenkeuken met Boretti BBQ en gasfornuis. Vanaf 1 mei 2021 komt er een tweede natuurhuisje. Hartstikke leuk want je kan deze huisjes ook samen boeken. Het zwembad deel je met de andere gasten uit het vakantiehuisje. Je vindt dit luxe huisje in Lennisheuvel, vlakbij Boxtel. In de omgeving is veel groen en natuur, waaronder natuurgebied Kampina en de Loonse en Drunense Duinen. (bron foto's: Natuurhuisje.nl)

  •  Geschikt voor 2 volwassenen en 3 kinderen
  •  Met overdekte buitenkeuken en grote tuin
  •  Met verwarmd zoutwater zwembad 
  •  In Lennisheuvel (vlakbij Boxtel)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

6. Knus huisje met zwembad | Rhenen

Houten huisje met zwembad Rhenen

Een prachtig natuurhuisje met uitzicht over de landerijen, een vijver en met een eigen zwembad! Dit schattige vakantiehuisje heeft een knusse, landelijke indeling met een slaaploft, een slaapbank en een gezellige houtkachel. Dat niet alleen, er is ook een sauna! Op verzoek gaat het zwembad ook in de herfst en winter open zodat je even kan afkoelen na het gebruik van de sauna. Op het grote, groene terrein ligt ook een enorme vijver waar je kan vissen. Er lopen tamme minivarkentjes rond en minipony's in een de weides. Het is een prachtige plek om volop te genieten van de natuur. Het huisje is klein, maar fijn en geschikt voor 4 personen, maar in de herfst en winter (vanwege de kleine binnenruimte) wordt max. 2 personen aangeraden. In de directe omgeving van het natuurhuisje zijn wandelpaden en natuurreservaat De Blauwe Kamer. De Grebbeberg (een 52 meter hoge berg) ligt ook dichtbij. In het dorpje Achterberg zit een goede warme bakker. Dierenpark Ouwehands is goed te bereiken per fiets.(bron foto's: Natuurhuisje.nl)

  •  Geschikt voor 4 personen (in de winter 2)
  •  Gezellig houten huisje met houtkachel
  •  Met verwarmd zwembad en sauna
  •  In Rhenen
  •  Check prijzen & beschikbaarheid! 

7. Koesthuis met zwembad | Rockanje 

Koetshuis Rockanje met zwembad

Wat een plaatje is dit authentieke koetshuis met een prachtige, bosrijke tuin. Het koetshuis heeft een eigen zwembad (alleen in de zomermaanden geopend!) en ligt ook nog eens dichtbij de duinen en het strand. Win-win-win situatie dus. Waar het zwembad alleen in de zomer gevuld is, is de sauna het hele jaar door te gebruiken. Het koesthuis heeft een woon/eetgedeelte, een grote slaapkamer, een keuken, badkamer en dus een sauna. Er is ook een mogelijkheid om voor 2 personen een extra slaapkamer en badkamer (in de hoofdwoning) bij te boeken. In de omgeving van het vakantiehuis is van alles te beleven zoals Openluchtmuseu De Duinhuisjes, bezoekerscentrum Tenellaplas en natuurlijk het strand! (bron foto's: Airbnb.nl)

  •  Geschikt voor 2 volwassenen (met mogelijkheid tot 2 extra slaapplekken)
  •  In bosrijke tuin 
  •  Met zwembad & sauna (alleen in de zomermaanden!) 
  •  In Rockanje
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

8. Huisje op het erf met zwembad | Nunspeet

Natuurhuisje met eigen zwembad Nunspeet

Middenin het bos, op een groot privé erf, staat dit kleine natuurhuisje met jacuzzi, sauna en zwembad! Het natuurhuisje staat in de enorme, groene tuin van een prachtige villa. De tuin is volledig besloten en omheind. Kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen, er is een speeltoestel, maar grote troef is natuurlijk het verwarmde zwembad! (open van half april tot half oktober). Het huisje heeft een eigen terras en een eigen vuurplaats. Op de benedenverdieping vind je twee slaapkamers, een douche en een woonkamer. Op de bovenverdieping is nog een tweede woonkamer (ingericht als TV-kamer). De inrichting van het huisje is misschien niet helemaal meer van deze tijd, maar netjes en gezellig. Je vindt dit schattige huisje in de bossen, vlakbij Nunspeet, op de Veluwe. (bron foto's: Natuurhuisje.nl)

  •  Geschikt voor 4 personen
  •  Op een enorm privé erf met omheinde tuin
  •  Met verwarmd zwembad, sauna en jacuzzi 
  •  In Nunspeet (Veluwe)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

9. Het Groene Huisje met gedeeld zwembad | Nistelrode

Het Groene Huisje Nistelrode

Okay, het zwembad heb je niet helemaal privé, maar hij ligt náást je tuintje en je deelt hem met een paar andere vakantiehuisjes... Een beetje valsspelen van mij dus, maar ik wilde het toch graag op deze lijst zetten omdat ik het huisje zo leuk vind. Het natuurhuisje is onlangs gebouwd met duurzame materialen. Het heeft een sfeervolle inrichting, een grote leefruimte met keuken, ruime badkamer, heerlijke vloerverwarming en twee comfortabele slaapkamers met boxspringmatrassen en donzen beddengoed. De vele ramen kijken uit op de groene tuin en het terras. Ok is er een gezellige houtkachel. Het huisje is omringd door groen en bomen. Naast het huisje is een (gedeeld) zwembad waar je in de zomermaanden een verkoelende duik kan nemen. Dit duurzame natuurhuisje ligt in het dorpje Nistelrode, vlakbij natuurgebied de Maashorst. (bron foto's: Natuurhuisje.nl)

  •  Geschikt voor 4 personen
  •  Duurzaam natuurhuisje omringd door groen
  •  Met gedeeld zwembad
  •  In Nistelrode (vlakbij De Maashorst)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

10. Schattige studio met zwembad | Den Dolder

Schattig klein natuurhuisje met zwembad Den Dolder

Deze schattige, klein maar fijne, studio heeft een eigen zwembad voor de deur! Dit kleine natuurhuisje heeft een woonkamer, keuken en slaapkamer in één. Het ligt op een zonovergoten plek in een goed verzorgde tuin, aan de rand van de uitgestrekte bossen van het Utrechtse Landschap. Hoewel het een klein huisje is, is het van alle gemakken voorzien; het heeft een keukenblok, een ijskast en oven, een kookplaat, een badkamer met ruime douche, een heerlijk tweepersoonsbed, twee luie stoelen en een eettafel met twee stoelen. Naast het huisje vind je het zwembad, waar je tijdens de warme zomermaanden een verkoelende duik in kan nemen (bron foto's: Natuurhuisje.nl)

11. Monumentale boerderij met zwembad | Oosterhesselen

Vakantieboerderij met zwembad Oosterhesselen

Deze boerderij is een Rijksmonument en in 2015 is de deel (de schuur) verbouwd tot een luxe, eigentijds vakantiehuisje. Vanuit de grote glazen pui kijk je naar de schaapskooi en de alpacaweide (ja! er zijn alpaca's, hoe leuk?!). Omringd door oude, monumentale eiken en een boomgaard. De benedenverdieping is bijzonder sfeervol dankzij de karakteristieke gebinten die in zicht zitten. Er is een drie meter lange eettafel waar je heerlijk met je gezelschap aan kan tafelen en in de ruime keuken met kookeiland kan je heerlijk koken. Ook is er een gezellige houtkachel. Er zijn in totaal 4 slaapkamers en de vakantieboerderij is geschikt voor 8 personen. Grote troef van deze vakantieboerderij is natuurlijk het zwembad! In de zomermaanden is het zwembad geopend. Ook is er een sauna. Dit vakantiehuisje ligt in het dorpje Oosterhesselen en is omgeven door authentieke Drentse zanddorpen. (bron foto's: Natuurhuisje.nl) 

  •  Geschikt voor 8 personen
  •  Monumentale boerderij met schapen en alpaca's! 
  •  Met zwembad en sauna
  •  In Oosterhesselen (Drenthe)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

12. Vakantieboerderij met verwarmd zwembad | Lochem

Woonboerderij Achterhoek met zwembad

Wauw! Deze oude woonboerderij uit 1890 is echt een prachtige, smaakvolle guesthouse geworden. Het guesthouse heeft een compleet ingerichte woonkeuken en een gezellige woonkamer met houtkachel. Prachtig in landelijke stijl, met de oude balken nog in het zicht, tegelvloer, het klopt gewoon. Tot in de puntjes. De vakantieboerderij heeft twee slaapkamers, beide zijn voorzien van een 2-persoonsbed. Kers op de taart is natuurlijk het verwarmde zwembad! Het zwembad is van medio mei tot medio oktober geopend en volledig voor eigen privé gebruik. Let wel op: de minimale leeftijd van de gasten is 12 jaar. Je vindt dit mooie natuurhuisje in de groene Achterhoek. (bron foto's: Natuurhuisje.nl)

13. Ecoresort Brinckerduyn | Friesland

ecoresort Brinckerduyn luxe zwembad

Ecoresort Brinckerduyn is een gloednieuw vakantiepark in het hart van de Friese natuur. Hier staan 34 luxe vakantiewoningen met hart voor de natuur. Aan elk detail is gedacht, een plek waar natuur en luxe samenkomen. De vakantiewoningen zijn geschikt voor 4 of 6 personen. Ze staan allemaal op een heerlijk ruim perceel tot maar liefst 750 m2. Sommige van de vakantiehuizen hebben een eigen privé zwembad (buiten) en/of sauna! Op het vakantiepark zelf is altijd van alles te beleven; een pannakooi, padelbaan, voetbalveld, bootcamp en waterjungle voor de kinderen. Naast Brinckerduyn ligt een golfbaan en een groot openluchtzwembad. Een eigen bar met gekoelde biertap, check. Een eigen zwembad, check. Een eigen sauna, check. Het privé zwembad wordt jaarrond verwarmd tot 29 graden. Alle drie de slaapkamers hebben een eigen badkamer. (bron foto's: Brinckerduyn.nl) 

  •  Luxe vakantiehuizen voor 4 of 6 personen 
  •  Natuur en luxe gaan hier hand in hand  
  •  Met eigen privé zwembad
  •  In Appelscha (Friesland)
  •   Check prijzen & beschikbaarheid 
  • 14. De Weelderik | Gelderland 

    De Weelderik Unbrick vakantiepark

    "Green Boutique" bij de Weelderik in Hengelo. Op het kleinschalige park staan luxe vakantiewoningen met verwarmde privé zwembaden! Hoe gaaf is dat! De vakantiewoningen heten 'Unbricks' en zijn voorzien van alle gemakken en heel veel luxe extra's. Zo heeft elke slaapkamer een eigen badkamer, krijg je een goedgevulde wijnklimaatkast en een buitenkeuken. De Weelderik vind je in de Achterhoek, een prachtige groene omgeving waar van alles te beleven is. De vakantiewoningen stralen comfort uit en zijn een combinatie van natuur en design. Echt even een tikkeltje meer bij De Weelderik. De vakantiewoningen zijn geschikt van 2 tot 4 personen (bron foto's: deweelderik.nl) 

    •  Luxe vakantiewoningen van 2 tot 4 personen 
    •  Super de luxe
    •  Met eigen verwarmd privé zwembad!
    •  In de Achterhoek (Hengelo)
    •   Check prijzen & beschikbaarheid 
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in