Protest Winter '22 (met korting!)

Winter is coming!

Kom maar op met een pak sneeuw en ijzige temperaturen. Ik ben er klaar voor. Stijlvol klaar voor, zelfs. Met de outfits van Protest móet je eigenlijk wel een wintersport boeken (goede reden toch?) Zonde om hiermee thuis te zitten en te hopen op die ene sneeuwbui in Nederland (die wat mij betreft van harte welkom is deze winter). 

Wintercollectie 2022 - 2023 

Dat functionaliteit en trendy hand in hand kunnen gaan, laat Protest je zien. De kleding van Protest is niet alleen ontworpen zodat je er fijn in kan bewegen, wandelen, surfen, zwemmen of wintersporten, maar de kleding van Protest is ook nog eens hip en trendy. Met kekke printjes, mooie kleurtjes, zachte teddystofjes. Snuffel eens rond op de website van Protest. Heb je iets leuks gezien? Vergeet dan niet de kortingscode van Soetkees te gebruiken; soetkees10. Hiermee krijg je 10% korting op de gehele collectie van Protest (dus ook de allernieuwste collectie van winter '22 - '23!) Hoera! Nu de sneeuw nog ;) 

Dames 1

Dames Skikleding

Stijlvol de berg af. Qua kleding kan het in elk geval. Qua souplesse zal je zelf 'aan de bak moeten'. Hoewel ik niet zo goed kan skiën (en het inmiddels ook niet meer durf), ben ik wél dol op winterse activiteiten. En ook voor sleetje rijden, schaatsen of een wandeling met sneeuwschoenen komt die skikleding goed van pas. De skikleding van Protest heeft een fijne pasvorm, is functioneel (warm en toch ook ademend) en bovendien in allerlei prints en motieven. Onder je warme Protest ski-jas kan je ook kiezen voor een bijpassende skipully of juist eentje met een heel ander design. Een bijpassende dames skibroek maakt het natuurlijk helemaal af :) 

Heren 2

Niet alléén voor de wintersporter

Protest maakt van buiten zijn een feestje. En dat geldt zeker niet alleen voor de wintersporter maar voor elke buitenliefhebber. De skikleding van Protest is warm, meestal waterdicht en toch ademend en daarom óók perfect voor andere buitenactiviteiten. Een trendy fleecevest voor een winterse strandwandeling bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een warme teddy-vest voor een warme citytrip? De winterse kleding van Protest is functioneel maar ook nog eens trendy en helemaal van deze tijd. Ga een frisse neus halen deze winter, trek je warme jas aan en ga de natuur in! 

Jongens 1

Skikleding voor de kids 

Neem je kinderen mee op een avontuurlijke vakantie! In de warme ski- en snowboardkleding van Protest zien ze er niet alleen picobello uit, maar zullen ze ook niet klagen over de kou. Omdat ik een zoontje heb, viel mijn oog meteen op de stoere winterkleding voor jongens. Stoere kleuren gecombineerd met bijvoorbeeld felblauw. Maar ook voor de meiden is er genoeg keuze. In deze warme skikleding kunnen kinderen makkelijk bewegen, maar belangrijker nog, ze krijgen het is zo lekker warm. 

Kortingscode 

In samenwerking met Protest mag ik mijn lieve lezers een kortingscode geven van 10% op de gloednieuwe wintercollectie! Mooi meegenomen toch? Voer bij het afrekenen de kortingscode soetkees10 in en hoppa de korting word verrekend. Deze code is geldig tot en met 31-03-2023. Deze kortingscode is zowel op de nieuwe als oudere collecties geldig. Have fun! 

C Hannes Niederkofler WEB 5367

Wintersport in Zuid-Tirol 

Enne, als je dan toch die wintersportvakantie met je gezin gaat boeken, mag ik je dan meteen dé tip geven? Family Home Alpenhof is echt een paradijs voor gezinnen met kinderen. In de zomer én in de winter. De bergen van Zuid-Tirol zijn magisch mooi, er zijn goede skigebieden, volop skiliften, met name gericht op gezinnen. Family Home Alpenhof zal het je aan niets laten ontbreken; de culinaire gerechten zijn all-in, er is volop kindervermaak (zowel binnen als buiten) en als je wil kunnen de kinderen mee met het skiclubje. 

 

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Protest. 

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in