Twee beste Steden Australië

Twee beste steden Australië 

Ga jij dit jaar “down under”? Naar het land van de kangoeroes? Waar iedere inwoner onwijs aardig is? En waar je in aanraking komt met de meest fantastische landschappen en natuurfenomenen? Yes, dan heb je je vakantie geboekt naar Australië. Misschien ga je er vrienden of familie bezoeken, je gaat er alleen backpacken of die ene geweldige reis maken die op de bucketlist van jou en je partner staat. Maar welke steden mogen nu eigenlijk niet ontbreken tijdens je reis? En wat is er zoal te doen tijdens je bezoek aan Australië met TravelEssence? Je leest het in dit artikel!

1. Ervaar het relaxte leven in Melbourne

Veel mensen kiezen tijdens het reizen door Australië, voor een bezoek aan Melbourne. En dat is ook niet zo gek, want in deze stad staat een relaxt leven het hele jaar door centraal. Je komt er tal van bruisende restaurants en cafeetjes tegen die fraai zijn ingericht. Je kunt er relaxen in het Melbourne park, prachtige architectuur bekijken en het is zelfs mogelijk om te fietsen in de stad. Hierdoor voelen veel reiziger zich er meteen helemaal thuis in deze gezellige stad. 

2. Ervaar het bruisende leven in Sydney

Sydney is de bruisende metropool van het land. Deze stad moet je dus eigenlijk wel gezien hebben als je naar de andere kant van de wereld reist. Arriveer je in de stad via Australië vliegreizen, dan is de kans erg groot dat je de stad even op je in moet laten werken. Doe dit dan wel meteen vanaf het water, want dan heb je meteen het beste uitzicht dat je je maar kunt wensen op het Sydney Opera House. Ontdek de vele gezellige en creatieve wijken, slenter door de botanische tuinen van de stad en neem een duik in het water van het Bondi Beach. Dit is voor veel locals dé hotspot om even af te koelen wanneer de temperaturen in de zomer behoorlijk gaan oplopen.

Beide steden zijn erg makkelijk te bereiken met het vliegtuig

Goed om te weten, is dat beide steden erg makkelijk met het vliegtuig te bereiken zijn. Hoe je dit het beste kunt aanpakken? Bezoek Australië met TravelEssence. Hierdoor weet je meteen zeker dat alles goed voor je is geregeld en dat je een ticket voor een leuke prijs kunt scoren. Wanneer ga jij op reis naar de andere kant van de wereld?

* Dit artikel is een advertorial

pexels carlo obrien 15130733

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in