Protest Zomer '24

De zomercollectie is aan! 

Halleluja! Zomer! De zomercollectie van Protest staat weer online te shinen. Ik hou van de wisseling van seizoenen, maar tjonge jonge, wat zijn we toch toe aan een potje zomer. Stop je winterse kleding in een kast op zolder en haal die zomerse jurkjes maar weer naar beneden. Heerlijk om weer 'te surfen' naar de nieuwste zomerse look. Ook Protest heeft de zomerlijn voor 2024 inmiddels online staan. Badpakken en tankini's voor de dames, zwemshorts voor de heren en de leukste zwemkleding voor de kids. En om dat shoppen nog nét even wat leuker te maken, mag ik je een kortingscode van 10% geven! 

DSC 9741 copia 2

Meet the Tankini! 

Ja ja, het badpak en de doorsnee bikini kennen we nu wel. Maar er is meer! Voeg een beetje spice toe aan je badmode en ga een keer voor nét iets anders zoals de tankini en de bandeau bikini. Ben jij op zoek naar de perfecte combinatie van comfort, flair en een flinke dosis stijl voor je volgende zwembad- of strandavontuur? Zoek niet verder, want ik heb het perfecte antwoord voor je: een hippe tankini van Protest! Ik leg je uit waarom deze trendy tankini's een absolute must-have zijn voor jouw zomerse garderobe.

1. Comfortabel en Flatterend

Een van de grootste voordelen van tankini's is het comfort en de flatterende pasvorm die ze bieden. Deze badkledingstijl omhelst je figuur op een elegante manier, waardoor je je zelfverzekerd voelt terwijl je geniet van je tijd in het water. Geen gedoe meer met te strakke bikini's of te onthullende badpakken - met een tankini voel je je op je gemak en zie je er tegelijkertijd fantastisch uit.

2. Kleurrijk en Patronenfeest

Wat deze tankini's echt opvallend maakt, zijn de geweldige kleuren en patronen waarin ze verkrijgbaar zijn. Van levendige tropische prints tot tijdloze strepen en alles daartussenin, er is een stijl die perfect past bij jouw persoonlijkheid en smaak. Of je nu de voorkeur geeft aan gedurfde en heldere tinten of liever kiest voor subtielere nuances, er is een tankini die je zal laten stralen als een ware strandgodin.

3. Mix & Match 

Maar wacht, er is meer! Een van de coolste dingen aan de tankini's van Protest is dat je ze kunt mixen en matchen met de bikini's uit hun collectie. Dat klopt, je kunt je eigen unieke stijl creëren door een tankini-top te combineren met een bijpassende of contrasterende bikinibroekje. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor je keer op keer een frisse en nieuwe look kunt samenstellen. Van speelse contrasten tot harmonieuze ensembles, het is jouw kans om je creativiteit te laten schitteren terwijl je geniet van de zon.

Ontdek de hippe tankini's van Protest en laat jezelf stralen met kleurrijke patronen, flatterende pasvormen en eindeloze mix-en-match mogelijkheden. Maak je zomerse look compleet en dompel jezelf onder in een wereld van modieuze zwemkleding die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Waar wacht je nog op? Het is tijd om jouw strandstijl naar een hoger niveau te tillen met de tankini's van Protest! 

Protest 243

Bandeau Bikini

Als je nog steeds twijfelt over welke stijl bikini je dit seizoen moet rocken, overweeg dan eens de veelzijdige bandeau bikini. Hier zijn drie goede redenen waarom deze bikini een must-have is voor de zomer van 2024:

1. Geen bandjes op je huid

Een van de grootste voordelen van een bandeau bikini is de strapless stijl. Door te kiezen voor een bandeau-top vermijd je die vervelende zongebruinde bandjes op je huid. Je kunt vrijuit zonnebaden zonder je zorgen te maken over lelijke lijntjes op je schouders. Het resultaat? Een egale, zongekuste huid die perfect past bij elke zomeroutfit.

2. Comfort en Ondersteuning

Naast stijlvol te zijn, bieden bandeau bikini's ook comfort en ondersteuning. Jij bepaalt met een bandeau bikini zelf wanneer je de bandjes wel of niet draagt. Doe de bandjes lekker af als je ligt te zonnen, maar draag de bandjes wel als je een duik neemt in de zee of van een steile glijbaan sjeest. Bovendien zijn veel bandeau-tops voorzien van uitneembare foam cups of beugels, waardoor ze een natuurlijke lift en vorm geven aan je buste. Dit zorgt niet alleen voor een flatterende pasvorm, maar ook voor extra comfort tijdens lange dagen op het strand of aan het zwembad. 

3. Mix & Match 

Bandeau bikini's bieden eindeloze mogelijkheden voor mixen en matchen. De bandeau bikini collectie van Protest bestaat uit grofweg twee soorten: bikini sets en losse bikini tops. Het mooie van een losse bandeau bikini top, ook wel strapless bikini top genoemd, is dat je zelf de vrijheid hebt om er een bikinibroekje of zwemshort bij te zoeken. 

Protest 24 4

Kortingscode 10%

Ga online shoppen bij Protest en krijg een kortingscode van 10%. Gebruik de code soetkees10 bij het invoeren van je bestelling en je krijgt 10% korting, óók op de allernieuwst zomercollectie. Mooi meegenomen toch? 

Protest 242

*Dit artikel is een advertorial

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in