Soetkees

DaisyKader3

Soetkees: een koffer vol ideeën voor bijzondere en originele trips. 

Ontdek de wereld plekje voor plekje. Just pack your 'soetkees' en ga! Een persoonlijk blog vol reisinspiratie; van stedentrip tot roadtrip, van ver weg tot lekker dichtbij. Van waanzinnige natuur, coole steden tot lekkere hotspots. Reizen naast een drukke baan en gezinsleven, hoe dan? Ik laat het je zien! 

Dit ben ik

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspots | Super trotse moeder |

Ik ben Daisy, in het 'echte' leven werk ik bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Daarnaast ben ik een enthousiaste reiziger die ook graag thuis is. Sinds de komst van onze lieve zoon staat mijn wereld op zijn kop en genieten wij als gezin van tripjes en reizen. De wereld bekijken door de ogen van een kind is zo verfrissend vernieuwend. Ik hou van ons eigen kikkerlandje vol bijzondere plekjes en de onwijs gave steden in Europa. Maar er is meer te zien op deze aardbol, veel meer! Daarom gaan mijn vakantie dagen steevast op aan... vakantie! Reizen naast een fulltime baan. Het kan! En ik laat je zien hoe.  

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe, bijzondere bestemmingen. Deel je mening en ervaringen met mij. Heb je een leuke tip? Laat het me weten! Volg me ook op FacebookTwitterGoogle+ en Instagram.

Werk met me samen

Geen onechte of gephotoshopte artikelen, maar een tot in de puntjes verzorgd, persoonlijk blog. Op Soetkees schrijf ik vanuit eigen ervaring en beleving. Ook maak ik mijn eigen foto's en video's. Een blogger is een multitasker; een schrijver, fotograaf, videomaker, redacteur en PR-medewerker in één. Laat mij jouw verhaal schrijven en kom op een originele en unieke manier 'in the spotlight'. 

Samenwerken kan op verschillende manieren; van proefslapen in een nieuw hotel, uittesten van een leuke activiteit, opstellen van een wervende winactie, bloggerstrip naar een toffe bestemming, het kan allemaal.

Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn voor een samenwerking? Stuur een mailtje of bekijk mijn mediakit. Daarin lees je waarom het interessant is voor jou om samen te werken met mij.

Download mijn mediakit Mail me

Copywriter | Tekstschrijver | Travel writer 

Sinds april 2015 beschik ik over het felbegeerde copywriter-papiertje en is "Daisy Copy & Tekst" een feit. Uit pure passie voor het schrijversvak begon ik aan de Hogeschool Utrecht de post-hbo opleiding Copywriting. Onderzoeker bij het Ministerie en freelance tekstschrijver; twee totaal verschillende vakgebieden en toch ook weer niet. Hoe verschillend ze ook lijken, er zijn veel raakvlakken. Je doelgroep onderzoeken en analyseren, overtuigen en onderbouwen en communiceren. Door de afwisseling in mijn werk, blijf ik fris en scherp. Teksten schrijven is meer dan alleen een woorden op papier zetten. Het werk is voor mij gebaseerd op enthousiasme en plezier. En dat lees je! 

Als freelance travel writer schrijf ik niet alleen voor Soetkees, maar kan je me ook inhuren voor het schrijven van artikel over bijvoorbeeld; bestemmingen, locaties, hotels, bezienswaardigheden en andere reisgerelateerde onderwerpen. 

Meer over Daisy copy & tekst

logo 1

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in