Sleepstreet

Retro appartement

Wakker worden in een andere tijd. Het kan! Welkom in de jaren '50. Op zoek naar een originele logeerplek in hartje Gent? Dan is Sleepstreet 'the place to be'. De appartementen van Sleepstreet hebben een vintage inrichting. Aan elk detail is gedacht. De retro meubels, het kleurrijke behang, de oude lampen en natuurlijk de nostalgische vinylplaten. Op en top vintage. I love it! 

IMG 20150426 134253 002

Sleepstreet 5

Sleepstreet beschikt over vijf verschillende appartementen welke ruimte bieden aan 2 tot maar liefst 6 personen. De appartementen liggen verspreid over de stad. Sleepstreet 5 is de jongste van de familie. Het huisje is geschikt voor 6 personen. Er zijn drie slaapkamers, een ruime woonkamer met een keuken en grote eettafel. Elke slaapkamer heeft zijn eigen stijl, compleet met kleurrijk behangetje, gekleurde dekens en ouderwetse meubels. Ze hebben allemaal een tweepersoonbed. Van de ene kamer word je nog vrolijker dan van de andere kamer. 

P1160307 001

Platenspeler 

In de smaakvolle woonkamer kan je neerploffen op één van de retrostoelen. Maar je kan ook met de voetjes van de vloer. Er staat een moderne platenspeler waarop je oude LP's kan afspelen. Dat brengt je helemaal in de juiste sfeer. Terug naar de vroegere jaren, oké. Maar we willen natuurlijk wel de luxe van tegenwoordig. Gelukkig heeft Sleepstreet daar goed over nagedacht. Het huisje beschikt over draadloos internet, er is een flatscreen tv en de keuken is ingericht met koelkast en magnetron. 

Voor het huis vind je een klein terras met picknicktafel. Mocht het zonnetje schijnen, dan kan je ook even lekker buiten zitten. Sleepstreet 5 bevindt zich aan het einde van een beluikstraatje. Geen voorbijrijdend verkeer dus. 

P1160316-001

Giga badkamer 

De badkamer is echt gigantisch en heerlijk luxe. Het losstaande bad staat voor het open raam zodat je de wolken voorbij ziet drijven. Maar er is ook een aparte douche en een sauna! Zet een muziekje aan en kom helemaal tot rust. Ideaal ontspanningsmoment na een dagje slenteren door de stad. Op de badkamer staat verder een wasmachine. Fijn als je wat langer in het appartement verblijft. 

IMG 20150426 134159

Ligging

Sleepstreet 5 ligt op ongeveer 15 minuten lopen naar het centrum van Gent. Het station Dampoort ligt op slechts enkele minuten lopen. Voordeel dat Sleepstreet 5 net buiten het stadshart ligt, is dat je er gratis kan parkeren. Bij het huisje is plek voor één of twee auto's.  

 Sleepstreet bekijken

IMG 20150426 134418 002

P1160312 001

P1160469 002

P1160333 001

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in