Zion Mountain Ranch

Cabin op de Bizonranch

Uniek overnachten in een houten cabin op een Bizonranch omringd door het prachtige Zion. Voel je een echte cowboy op de Zion Mountain Ranch. Het is een magisch gevoel; zittend bij het kampvuur, omringd door bizons en de waanzinnige natuur van Zion. Een onbeschrijfelijke ervaring. Elke avond komt de kudde grazende bizons naar de ranch en dat is werkelijk een prachtig gezicht. Deze bizons weten dat ze elke avond iets lekkers kunnen verwachten op de Zion Mountain Ranch en dus komen ze steeds weer terug! Erg bijzonder om oog in oog te staan met deze gigantische beesten.

P1030006 001

Houten huisjes

Op de heuvels, met uitzicht op de Zion bergen, staan de houten cabines van de ranch. De houten cabins zijn luxe ingericht, beschikken over fijne bedden, een eigen badkamer en klein keukentje én een toffe veranda met schitterend uitzicht. De huisjes staan op palen waardoor het uitzicht alleen nog maar beter wordt. Neem 's avonds plaats op de veranda en kijk naar de sterrenhemel. We hebben nog nooit zo'n heldere hemel gezien als in Zion! Het leek wel of we de hele melkweg met ons blote oog konden zien. 

P1020957 001

Eet een stukje bizon

Zion Mountain Ranch beschikt over een eigen restaurant, geheel in cowboystijl. Op de menukaart staat, hoe kan het ook anders, bizonbiefstuk. Klinkt een beetje zielig, terwijl je smikkelt van een stukje bizon heb je uitzicht op de... bizons! Maar het vlees is overheerlijk en moet je eigenlijk geproefd hebben. Een diner in het restaurant is erg prijzig, maar wel de moeite waard. Je kan natuurlijk ook in je eigen huisje wat eten. Er is zelfs een magnetron (hoe kan het ook anders in Amerika?). Op ongeveer een half uur rijden van de ranch vind je een supermarkt. Daar kan je wat inkopen doen voor je eigen ontbijt of avondeten. 

P1030029 001

Rooster 's mores boven het kampvuur! 

Natuurlijk kan een kampvuur met de traditionele Amerikaanse 's mores niet ontbreken op de ranch. Elke avond wordt het kampvuur opgestookt en kan je plaatsnemen rond de vlammen. Werkelijk magisch, het knisperende vuur, de grazende bizons, 's mores met chocolade en de ondergaande zon achter de kliffen van Zion. Mag ik terug? Alsjeblieft? én overnachting begint vanaf ongeveer 200 euro per cabin. Niet goedkoop, maar dan heb je wel iets unieks. Een 'one in a lifetime experience'. 

Lees mijn blog over Zion

P1030004 001

P1020989 001

P1030151 002

P1030044 001

P1020960 001

zion2vk

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in