Hello I'm Local

Hip Haarlems hostel

Een kleinschalig boutique hostel met 12 unieke kamers van één tot wel veertien personen! 

In een klein doodlopend straatje, op steenworp afstand van de Markt in Haarlem, ligt het fantastische hostel 'Hello I'm Local'. Echt 'the place to be' als je Haarlem gaat ontdekken. De kamers zijn stuk voor stuk uniek en twee van de kamers hebben zelfs een echte bedstede! Hoe leuk?! Elke kamer heeft een eigen thema en is geheel volgens die stijl ingericht. Daarnaast heeft elke kamer zijn eigen douche en toilet. Wel zo fijn. 

Wij verblijven met de vriendinnen in de 'Old School' kamer. Super gezellig, want er staan vier bedden, heel leuk naast elkaar. Een oud schoolbankje, ringen aan het plafond en een oude schoolkaart maken het thema helemaal af. En zo heeft elke kamer hier weer een andere inrichting, neem maar eens een kijkje online. 

In de trendy woonkamer en patio is er genoeg ruimte om even te zitten en te relaxen, om te ontbijten of een spelletje te spellen. 

De service is uitstekend! We krijgen een warm welkom en meteen worden ons de leukste plekjes van de stad aangewezen. En die leuke plekjes liggen allemaal op steenworp afstand. Via een loopbrug bereiken we de Grote Markt binnen 10 minuutjes. En ook de prijs is super vriendelijk! 

Hello Im local hostel Haarlem2

Hello Im local hostel Haarlem4

Hello Im local hostel Haarlem5

Hello Im local hostel Haarlem6

Hello Im local hostel Haarlem8

Hello Im local hostel Haarlem9

Hello Im local hostel Haarlem11

Hello Im local hostel Haarlem10

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in