Camping De Lievelinge

Festivalstijl kamperen 

Kijk nou! Dit is toch fantastisch! Al mijn reiskriebels worden aangewakkerd van Camping de Lievelinge. De te gekken huisjes, de gekleurde lampjes, de festival-achtige eettentjes, de zweefmolen en het felroze sanitair. Deze camping brengt je hoofd op hol. En ook die van de kinderen, want er zijn ontelbaar veel leuke dingen te doen. Naast de speeltuintjes en de zweefmolen is er ook een groot zwemmeer. 

Camping de Lievelinge 1

Camping de Lievelinge 3

Camping de Lievelinge 15

Huurlingen

Behalve kampeerplekken voor je caravan, camper of tentje kan je ook een ingerichte accommodatie huren. Als 'huurling' kan je allerlei fantasieën laten uitkomen, want er zijn zoveel thema's (die tot in de puntjes zijn uitgewerkt)! Wat dacht je van een nachtje in 'circus Rodin, compleet met leeuwenwagen en kassahuisje. Of ga logeren in de gele, oude schoolbus 'to cool for school'. Of ga compleet in 'kamp-stijl' logeren in De Tante Pastellia & Angelo.

vw 3 2

IMG 20190510 090902516 HDR

De Volkswagenbus Mr. Orange9

Veel vermaak

Genoeg vermaak voor de kids (en door word je blij van als ouder). Er is een groot zwemmeer, met ondiep gedeelte voor de kleinere kids. Het kampeerterrein is autovrij en dus ook een Lievelingsplek voor kinderen. Ze kunnen vrij en veilig fietsen en spelen op de speeltoestellen en varkentjes knuffelen en dwergschaapjes aaien in de kinderboerderij. Bij Camping de Lievelinge doen ze aan kinderarbeid, want in het hoogseizoen is 'Kids Lab' geopend. Hier kunnen kinderen knutselen en verven. Hun kleurrijke creaties mogen ze aan de bomen en hekken van de Lievelinge hangen. 

Camping de Lievelinge 4

Camping de Lievelinge 5

Kees & Kwartel

Bij Restaurant Kees & Kwartel kan je terecht voor ontbijt, lunch en avondeten! "Naast ons restaurant Kees & Kwartel staat Jungle Bar Marie Laveau waar het vaak nog tot laat gezellig is. Dan wel aan de bar, in de hout gestookte hot-tub of heerlijk wegdromend bij het kampvuur. Tegenover de buitenbar ligt onze kleurrijke tuin met een overdekt middenterrein inclusief gezellig bankstel. Hier komt menig feestje tot leven. Je kunt er eten aan lange bourgondische tafels, een workshop hosten, een borrel geven. Met hetzelfde gemak toveren deze hotspot om tot swingende dansvloer, een open podium of bioscoop. Last but not least vind je hier ook ons pronkstuk en gangmaker, de klassieke zweefmolen. Wat voor feestelijkheid je hier ook komt vieren, een rondje in de zweef kan daarin niet ontbreken".  

Camping de Lievelinge 12

Is de Lievelinge ook mijn lieve Lievelinge?

Ik (als niet-kampeerder) wil zeker nog eens terug! Om een rondje te zwieren in de zweefmolen, om marshmallows te roosteren bij het grote kampvuur, om te chillen in de hottub en om het festivalsfeestje eens goed te proeven. Toen wij er waren, waren we vrijwel de enige gasten. Ook leuk, maar erg rustig. Bedenk dat Kees & Kwartel, de zweefmolen en de buitenbar in het laagseizoen beperkt geopend is. Enig minpuntje; De Lievelinge is niet heel flexibel, wat later uitchecken (tegen betaling) kon niet terwijl er geen kip op de camping was, vijf minuten voor openingstijd kon er echt nog niets besteld worden hoor en de mooie nieuwe douches waren kapot maar daar moesten we zelf achter komen... Maar nogmaals, deze plek is gewoonweg zo leuk dat dit de pret niet kan drukken. We moeten gewoon nog eens terugkomen, maar dan in het hoogseizoen of het weekend. 

Camping de Lievelinge Zweefmolen

En check dit sanitairgebouw! Waanzinnig toch?!

Camping de Lievelinge toiletgebouwen

Camping de Lievelinge 6

Ga met je eigen camper! 

Wij verbleven bij Camping De Lievelinge in een oldtimer Volkswagenbusje! Samen met de gepimpte blauwe camper van mijn broer en schoonzusje maakten we er een kleine feestje van. Mr. Orange kan je huren bij De Volkswagenbus (op ongeveer 30 minuutjes rijden vanaf de camping). 

Volkswagenbus Mr. Orange

Camping de Lievelinge 14

Geen hout achterin je auto liggen? Huur dan een vuurschaal en koop bij de receptie blokken hout en stook je eigen vuurtje! Of schuif 's avonds aan bij het grote kampvuur bij Kees & Kwartel

Camping de Lievelinge 11

vw 11

P1170612

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in