Das Kaltenbach

Luxe in de bergen

De bergen, het uitzicht, de stijlvolle appartementen (met aparte kinderslaapkamers!), de wellness, de luxe, dit hotel heeft het allemaal! Alles wat je hoopt van een vakantie in de bergen. Hotel Das Kaltenbach, in de regio Zillertal in Oostenrijk, is super de luxe en super kindvriendelijk. Dankzij de zeer ruime en stijlvolle appartementen voelt het een beetje als thuiskomen op vakantie. Thuiskomen na een wandeling in de bergen of na het skiën door de sneeuw. Want winter of zomer, het is er altijd fijn genieten! Ook de kinderen kunnen naar hartenlust spelen bij Das Kaltenbach, op de speeltoestellen in de bossen, in het zwembad of in de speelkamer binnen. 

Hotel Das Kaltenbach Zillertal Oostenrijk12

Hotel Das Kaltenbach Zillertal Oostenrijk uitzicht

Hotel Das Kaltenbach Zillertal Oostenrijk21

Das Kaltenbach Tirol sunrise

Stijlvolle appartementen

De appartementen van Das Kaltenbach zijn stuk voor stuk pareltjes. Er zijn appartementen met twee aparte slaapkamers, ideaal voor gezinnen! Of als je met een stel vrienden op vakantie gaat. In de woonkamer is een volledig uitgeruste keuken en eettafel waar met gemak tot 6 personen kunnen zitten. Elke appartement heeft een eigen balkon. De badkamer is, net als de rest van het appartement, super ruim. De inrichting is heel stijlvol, met veel houten details. Helemaal passend bij de omgeving. Net zoals het exterieur van Das Kaltenbach, want deze is gebouwd in prachtige Oostenrijkse stijl: met houten balkons en fleurige bloemen. 

Hotel Das Kaltenbach Zillertal Oostenrijk2

Hotel Das Kaltenbach Zillertal Oostenrijk3

Hotel Das Kaltenbach Zillertal Oostenrijk4

Spelen in de natuur

Das Kaltenbach heeft een super leuke buitenspeeltuin! Bij het terras staan een aantal speeltoestellen, maar in het bos vind je nog veel meer! Een natuur-speeltuin. Spring op de trampoline omgeven door bomen. Schommel hoog de lucht in met uitzicht op de bergen. Klauter omhoog en glij weer naar beneden. Of wandel door het bospad naar de geitjes en de konijntjes! Hier vind je ook de yoga-schuur en de rustplekken van het zwembad. Voor de tieners is er ook een aparte 'chill-kamer' met onder andere een spelcomputer. 

Hotel Das Kaltenbach Zillertal Oostenrijk7

Hotel Das Kaltenbach Zillertal Oostenrijk15

Hotel Das Kaltenbach Zillertal Oostenrijk glijbaan

Hotel Das Kaltenbach Zillertal Oostenrijk1

Uitgebreid ontbijten

Wanneer je bij Das Kaltenbach verblijft, kan ik je zeker het ontbijt aanraden! Het is zeer uitgebreid, er is een kok die 's ochtends vers je eitje bereid, alles is vers en de keuze is reuze. Een super goed begin van de dag. Ook voor de kinderen wordt gezorgd, er staat een kinderstoeltje voor ze klaar en er is genoeg lekkers voor de kleintjes. 

Hotel Das Kaltenbach Zillertal Oostenrijk bar

Hotel Das Kaltenbach Zillertal Oostenrijk ontbijt2

Hotel Das Kaltenbach Zillertal Oostenrijk ontbijt

Zwembad en wellness

Is het slecht weer? Dan is er binnen genoeg gezelligheid en warmte. Neem een lekker drankje aan de bar. Naast de bar vind je de kinderspeelkamer. Kunnen de kinderen lekker spelen en kan jij genieten van een welverdiend wijntje. Of ga zwemmen in het heerlijk verwarmde binnen- en buitenbad. Ook hier heb je weer uitzicht op de bergen. Voor het ultieme ontspannen boek je een massage in de wellness. Bij het zwembad liggen elke dag schone badhanddoeken voor je klaar, super service. 

Hotel Das Kaltenbach Zillertal Oostenrijk8

Hotel Das Kaltenbach Zillertal Oostenrijk9

Hotel Das Kaltenbach Zillertal Oostenrijk wellness

Hotel Das Kaltenbach Zillertal Oostenrijk zwembad

Zillertal Arena & Fichtenschloss

Das Kaltenbach ligt in het dorpje Kaltenbach, middenin het Zillertal. Vlakbij vind je diverse grote gondelliften naar bekende sik-arena's. In de winter brengen deze gondels je naar de besneeuwde toppen van de Alpen en in de zomer ook! Zomer, winter, het maakt niet uit! Je bent hier altijd omgeven door de machtig mooie bergen.

Bij de grote skiliften is er jaarrond vanalles te beleven, zeker ook voor kinderen. Ga daarom zeker eens met de gondel van Zillertal Arena naar het Sparrboskasteel Fichtenschloss. Dit is echt een waanzinnig mooie speelplek en nog gratis ook! Er is ongeveer 5.000 m² „Kasteel-Area“, er zijn vier beklimbare torens (glijtoren, kraantoren, klimtoren, uitkijktoren, een avonturen speelplaats, water- en zandspeelplaats, een boomkruinenpad, kasteelkeuken met barbecue en rustplaatsen voor groot en klein. Dikke aanrader dus! 

Bij Zillertal Arena kan je ook rodelen! En hard ook hoor, dus zeker niet voor angsthazen. Je wordt een behoorlijk eind de berg op getrokken om vervolgens zoevend weer naar beneden te gaan. 

Zillertal Tirol Oostenrijk

Zillertal bergen Tirol Oostenrijk

Fichtenschloss Zillertal Arena Oostenrijk

Zillertal Tirol Oostenrijk3

Ligging in het Zillertal 

Das Kaltenbach ligt op ongeveer 40 kilometer van de luchthaven van Innsbruck. Met het vliegtuig en vervolgens een huurauto sta je dus binnen 3 uur tijd bij Das Kaltenbach! Bij het hotel starten verschillende wandelroutes en op korte afstand gaan de grote gondels de berg op. Je kan je auto gratis parkeren bij het hotel. Ook zijn er gratis fietsen voor de gasten. In de wintermaanden kan je ook gebruik maken van de skiopslagruimte. 

Lees mijn blog over het Zillertal! 

Fichtenschloss Zillertal Tirol Oostenrijk

Fichtenschloss Zilleral Arena Oostenrijk2

Hotel Das Kaltenbach Zillertal Oostenrijk11

Hotel Das Kaltenbach Zillertal Oostenrijk Tirol

Zillertal Achensee Tirol Oostenrijk

Zillertal Tirol Oostenrijk oude huisjes

Hotel Das Kaltenbach Zillertal Oostenrijk terras

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in