Buitengoed Ruysbos

Kleinschalig buitengoed in het bos

Trek je terug en geniet in luxe van je eigen bos! Omringd door niets dan bomen en een stromend kanaaltje, ben je in Buitengoed Ruysbos écht even buiten. Een uniek stukje natuur in het Land van Maas en Waal. En lekker kleinschalig, want het bosgebied van 2,5 hectare is exclusief voor de gasten van Buitengoed Ruysbos. Dankzij de kleinschaligheid waan je je hier in je eigen bos. Er staan twee superdeluxe glampingtenten en een natuurhuis voor 10 personen. Even helemaal niks doen en onthaasten in de natuur. Ideaal voor rustzoekers en buitenmensen, voor kampeerliefhebbers en luxepaardjes, voor lekker met zijn twee of met de hele familie, voor rennen door de bossen tot een boek in het zonnetje. 

Bos en water

"Daar trekt over de heuvels en door het grote bos. De lange stoet de bergen in van het circus Jeroen Bosch. En we praten en we zingen en we lachen allemaal. Want daar achter de hoge bergen ligt het land Van Maas en Waal". Zo mooi bezongen door Boudewijn de Groot. En hier, in dat hart van Maas en Waal, ligt Buitengoed Ruysbos. Ook hier stroomt het water. Buitengoed Ruysbos ligt direct aan "de Wetering"; een uniek authentiek binnenwater.  Bij de aanlegsteiger ligt de kano voor je klaar! Peddel door het water een rondje door uitgestrekte weilanden. 

Buitengoed Ruysbos natuurhuis en glamping

Buitengoed Ruysbos Glamping kleinschalig2

Buitengoed Ruysbos bootje varen5

Buitengoed Ruysbos privebos

Buitengoed Ruysbos speeltuin2

Buitengoed Ruysbos speeltuin5

Exclusieve plek voor natuurliefhebbers

Wist je dat er niets zo helend is als de natuur? Op deze plek kan je je hart ophalen, want bij Buitengoed Ruysbos is de natuur overal om je heen. Even helemaal weg in eigen land en tot rust komen tussen de bomen. Dat kan! Niks moet, niksen mag. Maar je kan er ook tennissen op je eigen tennisbaan, kanoën door de weilanden en ongestoord genieten van het bos. Voor de kinderen is deze plek één groot avontuur. Er is alle ruimte om te spelen en te ontdekken; een schat zoeken tussen de bomen (wij zijn tijden druk geweest met onze zelfgemaakte schatkaart haha), verstoppertje spelen, schommelen tot je de blaadjes raakt en springen tot de top van de bomen. Na een dag buiten in de natuur zal je slapen als een roosje in het luxe natuurhuis of in de prachtige glampingtenten. Daar hoor je de bomen suizen, de blaadjes wapperen in de wind en de vogeltjes fluiten. Ook de dieren voel zich thuis in dit bos, dus hou je oren en ogen open. Je hoort het snelle tikken van de specht en ziet grote hazen voorbij rennen. Mijn kleine man vermaakte zich kostelijk, lekker vies worden en je uitleven in een bos. "Ik wil lieverder blijven", zei hij toen we weer naar huis moesten. 

Buitengoed Ruysbos glamping en natuurhuis11

Buitengoed Ruysbos glamping en natuurhuis2

Buitengoed Ruysbos natuurhuis avond

Buitengoed Ruysbos natuurhuis3

Buitengoed Ruysbos glamping natuurhuis4

Buitengoed Ruysbos natuurhuis6

Uniek 10-persoons Natuurhuis 

Super stijlvol, ruim en groots. Je kan hier met je hele gezin, de familie of met je vrienden heerlijk tot rust komen. Aan de lange eettafel is het heerlijk dineren met z'n allen of 's avonds een gezellig spelletje spelen. De robuuste keuken past helemaal bij de stijl van het huis en is van alle gemakken voorzien. Ook aan de kleine dingen is gedacht; er is koffie aanwezig in het huisje, net als kruiden voor het koken en vaatwastabletten. De bedden zijn al lekker voor je opgemaakt. Het natuurhuis heeft vier slaapkamers, drie tweepersoonskamers en één slaapkamer waar vier bedden staan. Het natuurhuis heeft een besloten tuin met een heerlijk terras. Je vindt er zelfs je eigen tennisbaan! Het huis ligt aan "De Wetering" een afgesloten binnenwater waar je kan kanoën en vissen. Bij het huisje kan je het bootje makkelijk te water laten. Natuurlijk is er gezorgd voor zwemvesten voor de kleintjes. 's Avonds kan je gebruik maken van de barbecue en lekker fikkie stoken in de grote vuurschaal. De gezellige lampjes maken het helemaal af. En is het zomers lekker warm? Dan beschikt het Natuurhuis over een heerlijke koele airco. 

Buitengoed Ruysbos Glamping kleinschalig

Buitengoed Ruysbos glamping en natuurhuis

Buitengoed Ruysbos glampingtent3

Buitengoed Ruysbos glamping lichtjes

Super de Luxe glampingtenten

Voor het ultieme buitengevoel blijf je natuurlijk slapen in een tent. Maar niet zomaar eentje. Nee, een super de luxe glampingtent. Kamperen met een vleugje glamour, dat kan super in de luxe glampingtenten van Buitengoed Ruybos. De tenten zijn super de luxe en van alle gemakken voorzien; een compleet ingerichte keuken mét vaatwasser (want op vakantie ga je toch niet afwassen haha), drie slaapkamers en een complete badkamer met regendouche! De glampingtenten hebben een eigen veranda vanwaar je heerlijk uitkijkt op het bos. En voor kinderen is deze tent zó leuk; er is een ruime bedstee en een kinderspeelhoek. Daarnaast is er een hemelbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Wél het buitengevoel van kamperen, maar dan ook de luxe van thuis. En vooral 's avonds ziet deze plek er zo magisch uit! I love it! Wanneer het bos donker wordt, springen hier de lampjes aan. Deze sfeervolle lampjes verlichten de bomen om je heen en verder zie je en hoor je niks, behalve het geruis van de bomen. 

Buitengoed Ruysbos glamping en natuurhuis8

Buitengoed Ruysbos bootje varen3

Buitengoed Ruysbos glamping natuur

Buitengoed Ruysbos bootje varen slootjes

Buitengoed Ruysbos glamping en natuurhuis6

Land van Maas en Waal 

Wat heb je nog meer nodig dan je eigen bos? Niets toch? Wij hebben tijdens ons verblijf het bos niet verlaten.  Buitengoed Ruysbos ligt lekker afgelegen, ver weg van de drukte van alledag. Maar mocht je nou wel de omgeving willen ontdekken, dan is dat allerminst een straf. Vlakbij liggen gezellige dorpjes als Puiflijk en Beneden-Leeuwen. Daar vind je restaurantjes en winkeltjes. Het land van Maas en Waal kent verder talloze mooie fietsroutes, uitgestrekte weilanden, uiterwaarden en natuurlijk water, veel water. Breng eens een bezoekje aan de bekende Tuinen van Appeltern. Of huur een sloepje bij Moeke Mooren en ga lekker varen! Moeke Mooren ligt aan het recreatiemeer 'De Gouden Ham' waar, met name in de zomermaanden, volop vertier is. 

Buitengoed Ruysbos bootje varen

Buitengoed Ruysbos natuurhuis privebos

Buitengoed Ruysbos eigen bos2

Buitengoed Ruysbos speeltuin6

Buitengoed Ruysbos privebos2

Buitengoed Ruysbos natuurhuis9

Buitengoed Ruysbos natuurhuis8

Buitengoed Ruysbos bootje varen4

Buitengoed Ruysbos glamping De Wetering

Buitengoed Ruysbos glamping en natuurhuis10

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in