Tinyparks

 Tinyhuisjes in het bos

Verscholen in het bos liggen de schattige Tinyhouses van Tinyparks. Een zandpad brengt ons verder het bos in. Om ons heen niets dan bomen. De gezellige lampjes achter de bruine boomstammen verraden dat we op de goede weg zijn! De lichtjes slingeren door het bos en verlichten het pad van Tinyhouse naar Tinyhouse. Het hart van Tinyparks is een open plek in het bos waar het kampvuur al voor ons brandt. Een gezellige tarp compleet met schapenvellen en een knisperend kampvuur met comfortabele stoelen staan al voor ons klaar. Tinypark is niet alleen een verblijf in een hip huisje in het bos, het is een beleving! Je bent hier even helemaal weg van alles, maar zeker niet van iedereen, wan de gezelligste mensen sluiten aan voor het Familydiner. Je hoeft (bijna) nergens aan te denken want ontbijt en één keer Familydiner zijn inbegrepen! 

Tinyparks Tinyhouse in het bos 27

Tinyparks Tinyhouse in het bos 4

Luxe tinyhouse

Even 'back to basic' maar dan wel in alle luxe. De huisjes zijn klein maar fijn en van alle gemakken voorzien; een airco, vloerverwarming, een vaatwasser en oven, beddengoed, horren en een elektrisch dakraam. Kortom. Alles. Vergeet alleen niet om ook 'Tiny' in te pakken. Want onze koffers namen nog meer ruimte in dan het interieur van het hele huisje. Nu waren wij met vier dames een weekendje weg en tja, dan neem je al gauw veel te veel mee. Het Tinyhouse is super gezellig, maar voor vier volwassenen wel echt tiny. Als het mooi weer is, is dat allerminst een probleem. Dan sla je de dubbele deuren open en ben je gewoon buiten, op de veranda of aan de picknicktafel of in de hangmat! Met slecht weer (in Nederland kan het vriezen en het kan dooien) is het gezellig druk met zijn viertjes binnen. Maar het kan hoor! Er is zelfs een kleine eettafel waar je met vier prima aan kan ontbijten. 

Tinyparks Tinyhouse in het bos 9

Tinyparks Tinyhouse in het bos 20

Tinyparks Tinyhouse in het bos 19

Inclusief ontbijt én diner!

Het ontbijt is inclusief en staat al voor je klaar. Een kratje met boter, kaas en eieren (en nog meer). Ook wat muesli en yoghurt, vers fruit en een fles appelsap. Elke ochtend staan de verse broodjes voor je klaar. Als je iets meer nodig hebt, dan hoef je dat alleen maar te vragen aan Koen. Koen, de tot nog toe enige manusje van alles van TinyParks Drenthe (en met deze titel doen we hem tekort). Koen is de gastheer, de ontbijtman, de vuurmaker, de organisator en de pizzabakker. 

Tinyparks Tinyhouse in het bos 31

Tinyparks Tinyhouse in het bos 24

Tinyparks Tinyhouse in het bos 1

Gezelligheid bij het kampvuur

Leuk hoor, die kleine schattige huisjes in het bos, maar het is de sfeer die Tinyparks helemaal afmaakt! Het knisperende haardvuur dat elke avond voor je wordt aangestoken. Een gezellig drankje van de bar en proosten met andere gasten. Aanschuiven aan de lange tafels onder de boomtakken voor een pizza-avond. Gitaartje erbij. Marshmallows roosteren. Je bent hier écht even er tussen uit, maar toch middenin de gezelligheid. En zelfs de stromende regen maakt het er niet minder gezellig op. We schuilen onder de tarp, slaan een dekentje om ons heen en gooien nog wat extra blokken hout op het vuur. Gitaartje erbij. Wijntje erbij. Marshmallows erbij. En de avond kan niet meer stuk. 

Beschikbaarheid bekijken

Tinyparks Tinyhouse in het bos 16

Tinyparks Tinyhouse in het bos 25

Tinyparks Tinyhouse in het bos 22

Tinyparks Tinyhouse in het bos 28

Tinyparks Tinyhouse in het bos 26

Tinyparks Tinyhouse in het bos 3

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in