Skip to main content

  Hartje Groen

  • Schaijk, Nederland
  • Geschreven op 15 januari 2024

  Dit is een plek waar ik zelf zoooo graag kom! Wat een waanzinnige plek is dit! Ik hartje <3 'Hartje Groen'. Want alles aan deze plek klopt: de ligging aan de rand van natuurgebied De Maashorst, in de schaduw van de bomen, het mooie groenbruine interieur, de heerlijke haard en het gezellige groene terras. Zelden ben ik zo enthousiast over een plek, de Boshut mag er wezen jongens!

  In het kort

  Alles klopt
  In de bossen
  Schaijk
  Heerlijk sfeertje in de bossen
  Kampeerplekken & ingerichte tenten
  Houten kampeerhuisjes
  Grote zwemvijver

  Camping Hartje Groen is heerlijk ruim opgezet en omgeven door bomen. Hier en daar vind je leuke speeltoestellen voor de kinderen en een grote tokkelbaan over de natuurplas. Op de camping kan je ook trekkershutten en schattige huisjes huren. En hoe schattig zijn de kleine houten huisjes? "De Houten Kiet" is er speciaal voor families en groepen. Er staan zes huisjes bij elkaar, in een kringetje en er is een grote gezamenlijke ruimte waar je koken, spelen, tafelen en borrelen...Super tof voor een vriendenweekend mét de kids! 

  Behalve de mooie Boshut is er voor campinggasten nog een grote gezamenlijke ruimte. Ook al even mooi ingericht, met een modderkeuken buiten voor de kleintjes en een lekker warm kopje soep binnen. Hier kan je ook goed een feestje vieren! 

  Hartje Groen was trouwens de winnaar van het RTL programma 'Mijn Zaak is de Beste'. Zegt ook wel iets. Maar het is bovenal een heerlijke plek in de natuur. Ook leuk; naast de camping ligt het avonturenbos van Docus de Das, een avontuur in het bos voor de kids. Zoals gezegd, wij komen hier heel graag spelen, borrelen, wandelen maar hebben hier nog nooit zelf gekampeerd (misschien omdat het voor ons zo dichtbij is?). Maar wat niet is, kan nog komen :)

  Behalve Hartje Groen is aan het park verbonden 'Holenberg". Dit is pas luxe kamperen met de unieke huisjes ANNA... 

  Auteur: Daisy Wubbels

  Geschreven door Daisy

  Eigenaar Soetkees, blogger en fotograaf
  Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspots | Super trotse moeder