Skip to main content

  Van der Valk de Cantharel - De Boshut

  • Apeldoorn, Nederland
  • Geschreven op 7 januari 2024

  Okay, vergeet al je vooroordelen over Van der Valk. Want wist je dat ze verrassend mooie accommodaties hebben? De Boshut is er zo eentje om 'door een ringetje te halen'. Gelegen in het ook al zo mooie Hotel De Cantharel, aan de rand van de Veluwe. Verscholen tussen de bomen ligt de charmante Boshut.

  In het kort

  2 - 5 personen
  Unieke, charmante Boshut
  Aan de rand van de Veluwe
  Apeldoorn
  Luxe verblijf
  Gevulde koelkast
  Eigen bubbelbad op de veranda
  In de bossen van Hotel de Cantharel

  Een knusse accommodatie waar je je terug trekt met goed gezelschap en een glaasje wijn bij de kachel. Je geniet hier van de rust en de natuur, ga het bos in of geniet van nog meer luxe in je eigen outdoor-bubbelbad. Wanneer je een verblijf boekt bij De Boshut is alles voor je geregeld; koffie en thee staan voor je klaar, elke dag een goed gevuld koelkast met wijn, bier en fris! Voor een culinair diner ga je naar "Huisje James" dat naast De Boshut ligt. In de ochtend staat er een goed gevulde ontbijtmand voor je klaar. Het kost wat, maar tjonge, dan heb je ook wat! Je wordt helemaal in de watten gelegd en hoeft aan niets meer te denken. Dat is nog eens opladen in de natuur.  De boshut is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen (3-11 jaar). De kinderen slapen op de vide in de woonkamer. Neem zelfs uw eigen paard mee, die een eigen luxe stal in het paardenhotel heeft (tegen betaling). Last but nog least, je kan natuurlijk ook nog gebruik maken van de wellness-faciliteiten van Hotel De Cantharel! (bron foto's: vandervalkapeldoorn.nl)

  Ben jij de eigenaar van deze fantastische bestemming en wil je een persoonlijk blog door mij laten maken? Lees meer over een vermelding op soetkees of neem even contact met me op.

  Dit is ook iets voor jou

  Auteur: Daisy Wubbels

  Geschreven door Daisy

  Eigenaar Soetkees, blogger en fotograaf
  Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspots | Super trotse moeder