Honig Fabriek

Oud wordt nieuw 

De oude Honig fabriek is hip en happening en wordt stukje bij beetje omgetoverd tot een van de hipste plekken van Nijmegen. In de fabriek komen steeds meer leuke tentjes die de boel opfleuren. De inrichting vind ik persoonlijk erg leuk; industrieel gemixt met vintage en modern. Alhoewel de Honig fabriek niet in het centrum van Nijmegen zit, heeft het een mooie locatie. Je hebt uitzicht op de voorbijstromende Waal.

First Things First 

firstthingsfirst

Maar er is meer in de oude Honig fabriek, onder de Meesterproef zit koffiebranderij First Things First waar je kan genieten van een heerlijk vers kopje koffie. First Things First is genomineerd voor de Hospitality & Style Award 2014. Net als Meesterproef een hippe en trendy plek!

STOOM

STOOM

Hier houdt het Honig verhaal echter nog niet op, er is nog veel meer. Waar vroeger de stoom ontsnapte uit de bouillonketels van de Honig fabriek, is nu STOOM gevestigd, de nieuwste brewpub van Nijmegen. Proef van de verschillende biertjes die STOOM te bieden heeft of eet een lekkere, goede maaltijd van de kaart. 

Brebl

Brebl

Tegenover STOOM knalt de livemuziek je om de oren. Brebl staat voor broeien en bloeien en is een nieuw podium en ontmoetingsplek waar jazz gespeeld wordt. Genoeg te beleven dus in de oude fabriek!

Lees mijn blog over Nijmegen

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy