Ribs Factory

Ribs & Burgers 

Spareribs waarbij het malse vlees zo van het bot valt. En echte burgers waar je 'u' tegen zegt. Ribs Factory heeft de lekkerste ribs en burgers 'in town'. 

Alles is een goede keuze

Mijn handen omklemmen de grote en smakelijke burger. Mijn mond gaat op standje groot en neemt een hap van de vis. Heerlijk! Een visburger van echte vis. Een lekkerbekje op een broodje met sla, tomaat, augurk en ravigottesaus. Hoewel ik tevreden ben met mijn keuze, zie ik in mijn ooghoeken een wel heel bijzondere burger voorbij komen. Op het tafeltje naast me staat een gigantisch smakelijk bouwwerk. Een Ribs Classic is het; de 'Pulled Pork'. Dit is geen broodje met vlees, maar vlees met broodje. 

Mijn tafelgenote bestelt een andere specialiteit van het huis. De Ribs Original met een geheime, huisgemaakte marinade. Er staan doekjes op tafel, voor de vieze handjes, maar dat is overbodig. De spareribs zijn zo mals en zacht dat ze zo van het bot afvallen. De lekkerste spareribs van de stad!

P1160816-001Huisgemaakt

Spareribs, hamburgers, steaks en vis. Er staat altijd wel iets op de uitgebreide kaart waar je zin in hebt. Alle gerechten van Ribs Factory zijn huisgemaakt gemaakt met pure en eerlijke ingrediënten en dat proef je. Probeer vooral eens een 'Ribs Classic', een specialiteit van het huis. Vergeet niet een beetje ruimte over te houden voor de 'Sticky Brownie'. 

P1160805-001

Gezellig tafelen

De sfeer en inrichting van de Ribs Factory is trendy en modern. Een restaurant waar je een avondje gezellig kan tafelen. Vanuit de serre heb je uitzicht op de Waal. Ook beschikt Ribs Factory over een terras. Buiten zitten bij de Waal! Ribs Factory is een steakhouse & grill en te vinden in verschillende steden; Amersfoort, Breda, Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en nu dus ook in Nijmegen

Lees mijn blog over Nijmegen

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy