Brouwerij Troost

Troost jezelf 

Uit de luidsprekers komt muziek waar je wel op móet bewegen. Gouden oude tunes van the Beatles tot Otis Redding. In de hippe ingerichte brouwerij staan vele biertafels waar mensen gezellig aan zitten te borrelen. In het oog springen de enorme ketels waar het bier in wordt gebrouwd. Deze zelf gebrouwen biertjes vind je terug op de menukaart. Brouwerij Troost is een brouwerij, brewpub en winkel ineen. Het bier van Troost wordt er gebrouwen én gebotteld. Je kan je biertje rechtstreeks uit de koelkast drinken. 

Brouwerij Troost reserveert hun eigen ketels ook ketels voor andere brouwers. Daardoor worden er nog meer smaken uitgeprobeerd en dat leidt tot verrassende biertjes. Op dit moment maakt Brouwerij Troost, Troost lager, Weizen, Amber Ale, Honingblond, Tripel, Bok, Smoked Porter, Session I.P.A, Black I.P.A. en I.P.A. En ben je geen bierdrinker, probeer dan eens de Troost Gin. Deze ging wordt door de brouwerij zelf gedistilleerd en ik kan je verzekeren, hij smaakt! Mocht je honger krijgen van al dat borrelen, dan kan je ook wat lekkers bestellen van de kaart zoals een hamburger of flammkuchen. 

Elke woensdagavond gaan 'de voetjes van de vloer' in Troost. Op het podium speelt er wekelijks een jazz band bovenop het winkeltje. Een perfect moment om de brouwerij eens te bezoeken. Vind je het leuk om mee te horen over de brouwerij, wandel dan mee met een rondleiding. 

Brouwerij Troost beschikt ook nog over een heerlijk terras waar het zomers goed vertoeven is. 's Avonds verlichten de sfeervolle lampjes het terras. 

Meer inspiratie over de Westergasfabriek? Lees mijn blog!

P1240981 001

P1240996 001

P1240992 001

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy