Win Reisgids Brussel

P1100677-001

Brussels boekje *Update de winnaar is bekend*

De stad van Manneke Pis, heerlijke geurende wafels en Belgische biertjes. Ik dacht altijd dat Brussels een zakelijk stad was, maar niets is minder waar. Brussel kent vele gezellige wijken met pleintjes vol terrassen en heeft een bruisend hart.

Lees meer over deze bourgondische stad!

Ga jij binnenkort naar Brussel, of wil je gewoon je boekencollectie uitbreiden, dan heb ik een leuke winactie voor je! 

Uitklapbare reisgids 

Brussel is een grote stad met verschillende wijken. Deze wijken hebben allemaal een eigen karakter. Daarom is het super handig dat deze reisgids van Dominicus je per wijk door de stad gidst. In de reisgids zitten 8 uitklapbare stadskaarten. Klap hem uit en je hebt een handige kaart met tips voor de belangrijkste bezienswaardigheden in je hand. Er zijn 60 bezienswaardigheden in beeld gebracht en er staan meer dan 150 adresjes van restaurants, winkels en theaters. 

Dominicus reisgidsen 

Dominicus heeft niet alleen de stedengidsen maar ook reisgidsen van landen en mooie streken. Ook kan je bij Dominicus je reisgids als e-book bestellen. Ideaal voor op reis natuurlijk. 

Hoe kan je winnen?

Meedoen is heel gemakkelijk;

  1. Laat in de comments hieronder weten dat je meedoet.
  2. Like Soetkees op Facebook en/of volg Soetkees op Twitter. 

De actie loopt tot dinsdag 12 augustus 2014. 

Reisgids Brussel

En de winnaar is 

De winactie is inmiddels afgelopen en uit de hoge hoed is een naam getoverd. Bekijk het filmpje en kijk wie deze reisgids gewonnen heeft! Allemaal bedankt voor het meedoen en graag tot een volgende keer. Ik heb regelmatig leuke winacties en interessante kortingscodes voor je. Wil jij ook graag op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Ow ja, heb je al gezien dat ik weer een nieuwe winactie heb lopen? Dit keer voor een reisgids Bremen, Bremerhaven & Hamburg!

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in