Jaar 2014 in beeld

2014inbeeld2

Terugblik 2014 

Het jaar 2014 loopt ten einde... Nog een paar dagen en dan is het alweer 2015. Jeetje, wat gaat de tijd toch snel. En helemaal het afgelopen jaar waarin Soetkees haar 1ste verjaardag vierde! Ik kan dan ook niet achterblijven met een terugblik. Wat deed ik ook alweer allemaal in 2014. Ga je nog even met me terug in de tijd? En belangrijker nog: reis je volgend jaar weer met me mee? 

Jaar-2014-in-Beeld

Bestemmingen 

Het was een jaar vol leuke tripjes. Van dichtbij huis tot ver weg. Zo was ik drie keer in onze hoofdstad Amsterdam, gewoon omdat het een heerlijke stad is. Het afgelopen jaar ging ik daarnaast voor het eerst naar Azië! Deze 26 bestemmingen bezocht ik het afgelopen jaar:

Best gelezen bestemming 

DSC02906-001

De bestemming die in 2014 het meest het gelezen, is Riga. Dit heeft misschien ook te maken met het feit dat Riga het afgelopen jaar de Culturele Hoofdstad van Europa was. 

Best gelezen nieuwsbericht  Newyorkfireworks2

Een knallend nieuwjaar is opvallend genoeg het meest gelezen. De afgelopen weken zochten vele mensen naar bestemmingen waar zij het beste oud en nieuw kunnen vieren. Een toepasselijk nieuwsbericht die hoort bij een jaaroverzicht. 

Winactie met meeste reacties 

Nijmegen4

Afgelopen jaar had ik verschillende leuke weggevertjes, waaronder de Tix.nl koffertjes, een abonnement op Columbus reismagazine en diverse reisgidsen. Maar de meeste reacties kwamen op de winactie "Win een stedentrip Nijmegen". In samenwerking met hotel Credible en de VVV Nijmegen mocht ik iemand gelukkig maken met een weekendje Nijmegen

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in