Win Romantische Reisgids

Winreisigds

101 Romantische Weekenden in Europa 

Inspiratie nodig voor een romantisch weekendje weg, een sfeervol stedentripje voor twee of een bijzonder cadeau voor je geliefde? Dan heb ik een leuke reisgids voor je. In dit boek staan 101 tips voor romantische weekenden in Europa. Hierin staan niet alleen steden die we al kennen vanwege zijn romantische aard, maar dan met tips voor unieke accommodatie. Ook staan er verrassende bestemmingen tussen waar je zelf niet opgekomen was. Leuk voor jezelf om lekker doorheen te bladeren en leuk om cadeau te geven met bijvoorbeeld Valentijn of jullie jubileum. 

Er zijn natuurlijk nog veel meer romantische plekjes in Europa, maar ik zette 10 leuke voor je op een rijtje. Heb jij nog leuke aanvullingen voor mijn lijstje?

Lees mijn blog 10 romantische steden

Wil jij dit leuke boek? 

Wil jij dit leuke boek wel op je deurmat zien vallen? Doen dan mee met de winactie. Dat kan op de volgende manier: 

  1. Like Soetkees op Facebook of volg me op Twitter 
  2. Laat in de comments hieronder weten wat jouw favoriete romantische bestemming is

Deze actie loopt tot en met 6 februari 2015, dus mocht je de winnaar zijn dan ontvang je het boek voor Valentijnsdag. 

101romantischeweekenden

En de winnaar is...

De hoge hoed heeft zijn werk gedaan en weer een winnaar gekozen. Bekijk het filmpje om te zien of de reisgids binnenkort bij jou op de deurmat ligt. En dan kan een romantisch reisje natuurlijk niet lang uitblijven. De prijswinnaar mag zijn adres mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Binnenkort heb ik een hele gave winactie! Stay tuned en schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te blijven. 

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in