Skip to main content

  Verdubbel je Vakantiedagen 2020!

  • Geschreven op 6 januari 2020

  Plan goed & heb 54 dagen vrij!

  Wanneer je je vakantiedagen slim inplant, kan je 27 vakantiedagen omzetten in maar liefst 54 vakantiedagen! Say whatttt?! Ja, dat kan dus! Met een beetje tactisch en slim plannen haal je het meeste uit je vakantiedagen. Je moet wel een beetje vrij zijn om te plannen. Zit je vast aan de schoolvakanties, dan wordt dat helaas een stuk lastiger. Maar kan je vrijuit plannen, streep deze dagen dan maar door in je agenda en je haalt het maximale uit je vakantiedagen.

  Zo plan je 54 vakantiedagen vrij

  Elk jaar zijn er weer slimme trucjes om zoveel mogelijk vrij te plannen. Zeker rondom de feestdagen kan je met een paar dagen soms al twee of drie weken vrij zijn. Tja, je moet natuurlijk wel een beetje geluk hebben met je werkgever en met je collega's. In de meeste gevallen zal je deze dagen in overleg met je baas en/of je collega's moeten aanvragen. Misschien dus slimmer om dit artikel dan niet met ze te delen ;) Plan je volgens deze kalender van Travelhunter dan haal je dus het meeste uit je vrije dagen, met enige voorwaarde dat je de zomervakantie doorwerkt. Maar als je geen rekening hoeft te houden met schoolvakanties is dat zeker geen straf, want dan is op vakantie gaan ook nog eens een stuk goedkoper en een stuk rustiger. Je haalt dus de meeste winst aan vrij nemen in het voorjaar (april/mei/juni) en dan pas weer tijdens de Kerst.

  kalendervakantiedagen

  (bron afbeelding Travelhunter.com)

  Zit je vast aan schoolvakanties? Zo plan je 40 dagen vrij

  Moet je wel rekening houden met de schoolvakanties omdat je schoolgaande kinderen hebt? Dan heb je zeker ook wat aan dit overzicht van Travelhunter. Met slim plannen kan je 27 vakantiedagen toch nog omzetten tot 40 dagen vrij! Toch behoorlijk wat! Zo is Goede Vrijdag meestal geen vaste vrije dag, maar als je deze wel vrij neemt, dan heb je met de Paasdagen er een super lang weekend bij.

  Vakantiedagen 2020 schoolvakanties

  (bron afbeelding: Travelhunter.com)

  Dussssss, pak je pen en papier. Noteer de bovenstaande data. Kijk je collega's even lief aan en laat ze vooral deze blog niet lezen én geniet van de meeste vakantiedagen ever! Vakantiemodus aan! Waar gaat jouw reis naartoe?

  P1010182 001

  Dit is ook iets voor jou

  Auteur: Daisy Wubbels

  Geschreven door Daisy

  Eigenaar Soetkees, blogger en fotograaf
  Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspots | Super trotse moeder