Win Mechelen Pakket

Win een unieke Belevingsgids + Prikkelpakket Mechelen!

Update, de winnaar is bekend!

Allez! Maak kennis met het mooie Mechelen en ga op trip met deze twee toffe cadeautjes! Laat je overtuigen hoe leuk deze Belgische stad is met de Belevingsgids en het Prikkelpakket inclusief proeverijtjes. Een betere manier om een stad te leren kennen, is er niet! 
Mechelen is een ondergewaardeerde Belgische bestemming die absoluut de moeite waard is! Mechelen is de stad van de begijntjes, de beiaard en de biertjes. Hoewel Leuven 'the place to beer' is, doet Mechelen daar zeker niet voor onder. Mechelen is een veelzijdige stad die nog niet overlopen wordt door toeristen en daardoor heerlijk authentiek! Het heeft alles in huis voor een gezellig weekendje weg of een bruisende stedentrip.
 
IMG 20160603 111010 001

Belevingsgids

Laat je meevoeren op een zintuiglijke ontdekkingstocht door Mechelen. Met de speciale belevingsgids 'Horen, zien en Mechelen' worden al je zintuigen geprikkeld en gestimuleerd. Het is een nieuw en uniek concept in Vlaanderen. Je kan heerlijk op eigen houtje en in eigen tempo de stad verkennen. Dompel je onder in het echte Mechelengevoel en dans mee op de klanken van de beiaard, wandel langs de natuur in het Vrijbroekpark en ruik de geur van vers gebrouwen bier. Deze belevingsgids brengt je langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad én langs mooi verborgen plekjes die je niet wil missen.
WinBelevingsgids

Prikkelpakket met proeverijen

Met het Prikkelpakket voeg je een extra beleving toe aan je tripje Mechelen. Het prikkelpakket neemt je mee op een proeverij door de stad. Met de speciale bonnen in het boekje ga je bij 6 typische Mechelse zaken langs om je smaakpapillen eens flink te verwennen! Wat dacht je van bier proeven bij brouwerij Het Anker, snoepen van ambachtelijke pralines of van een hartige spies appeltaart in combinatie met een Carolus biertje?
Winprikkelpakket5

Zo win je dit toffe Mechelen-pakket! 

In samenwerking met Visit Mechelen mag ik iemand blij maken met De Belevingsgids + het Prikkelpakket inclusief Proeverijen! Want hoe leer je een stad nou beter kennen dan door een proeverij met lokale lekkernijen? Er is geen betere reden om eens naar Mechelen te gaan dan dit pakket te winnen! Een leuke kans om er eens op uit te gaan. Ook leuk om je lieve moeder, beste vriendin of vriendlief mee te verrassen. 
 
  • Like de Facebookpagina van Soetkees  
     
  • Laat me weten waarom jij graag eens naar Mechelen zou willen! 
Zo gezegd, zo gedaan. Ben benieuwd wat jij allemaal gaat proeven...En ook als je dit toffe pakket, is er reden genoeg om dit jaar op trip te gaan naar Mechelen!

Met NS vanaf €14,40 in hartje Mechelen

Vanuit Nederland sta je in no-time middenin de stad met de trein vanuit Nederland. Maar ook met de auto is Mechelen goed te bereiken, het ligt vlakbij Antwerpen. Vanaf Roosendaal kan je in één keer door naar Mechelen. Een enkeltje van Roosendaal naar Mechelen boek je al vanaf €14,40
 
IMG 20160603 105129 001

Meer over Mechelen 

Er zijn heel veel redenen waarom je echt eens naar Mechelen moet. Kleine stad Mechelen bokst op tegen de bekende Belgische steden als Brussel, Brugge en Gent. Maar Mechelen kan dat heel goed, dat opboksen! Het is een bruisende, historische stad waar je kan proeven van het goede leven. Een stad met een rijke geschiedenis en toch lekker modern. Een stad met veel gezellige pleintjes en heerlijke restaurants. Ik geef je vier top redenen waarom jij Mechelen moet toevoegen aan je bucketlist. 
 
 

De winnaar is... 

Van harte gefeliciteerd David Leinwand Recte Rein, jij mag samen met je vrouw Tamara op pad naar Mechelen! Jullie winnen dit toffe Mechelen pakket met Belevingsgids en het Prikkelpakket met proeverijtjes. Daarnaast zal Visit Mechelen een toffe Goodiebag voor jullie samenstellen welke je kan afhalen op het Toeristenkantoor in Mechelen. Stuur je gegevens even door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en dan leg ik je alles uit. 

Heb je niet gewonnen? Binnenkort komt er weer een hele toffe winactie online... Tipje van de sluier; je kan een overnachting in een gloednieuw hotel winnen!!!

WinnaarMechelenpakket

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in