Win overnachting Opoe Sientje

Slapen op de boot!

Slapen aan boord van een boot, wakker worden van het kabbelende water in de historische haven en vervolgens Nijmegen ontdekken? Het kan! Win een nachtje weg en kom logeren aan boord van de unieke B&B boot Opoe Sientje. Een verborgen pareltje op een prachtige plek; op loopafstand van de binnenstad, aan het begin van natuurgebied de Ooijpolder en onder de bekende brug van Nijmegen.

BB Opoe Sientje unieke kamers

Verborgen pareltje

Waar Festival de Kaaij veel bekendheid geniet (en terecht, wat een heerlijk zomers festival), is Opoe Sientje nog een onontdekt pareltje. Geen idee waarom ik niet eerder wist van deze unieke plek, maar ik deel deze ontdekking graag met jullie! Op een schip, dobberend in de historische haven, onder de Waalbrug is deze plek anders dan anders. Kneuterig gezellig, alles ademt scheepvaart, uniek ingerichte kamers en dat allemaal ín de stad!

Opoe Sientje BenB Nijmegen

Eten, drinken en slapen 

Binnen brand het haardvuur en de geur van vers appelgebak komt me tegemoet. Ik warm mijn handen aan het vuur en nip af en toe van mijn warme chocomel. Sinds begin 2017 heeft Opoe Sientje ook een terrasvergunning. Een hele grote meerwaarde. Terwijl ik er logeer, zijn ze bezig om het terras op de boot in de orde te maken en het te voorzien van glas aan de zijkanten om het zo windvrij te maken. Ik weet zeker dat het eindresultaat top zal zijn! Het is hartje winter als ik Opoe Sientje bezoek, maar je kan nu al zien dat het hier in het zonnetje héél gezellig zal zijn! Al dobberend op het water genieten van een frisse rosé. En bedenk dat hier de hele zomer ook Festival de Kaaij is! 

Lees de blog over Opoe Sientje!

Win een overnachting voor 2 personen! 

Ontdek ook het schattige Opoe Sientje! Wil jij ook wel eens slapen op een boot, in een bijzondere setting? Doe dan mee met de winactie. In samenwerking met Opoe Sientje mag ik een overnachting voor twee personen inclusief ontbijt weggeven! 

Zo doe je mee:

  1. Laat me weten met wie jij graag een nachtje weg zou willen en waarom natuurlijk! Wie verdient er wel zo'n toffe overnachting op de boot? Tag degene op Facebook of in de comments hieronder! 
  2. Like de Facebookpagina van Soetkees   

winnaaropoesientje1

En de winnaar is... 

Van harte gefeliciteerd Anne Phoelich, jij mag met je geliefde komen logeren bij Opoe Sientje. Want wat kan je nou beter vieren dan de liefde, met je liefde, in je geliefde stad? Anne, je mag je gegevens mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alvast heel veel plezier!

Opoe Sientje Nijmegen winactie

Opoe Sientje Nijmegen ontbijt

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in