Win een nachtje Vertoef

Win een nachtje vertoeven bij Vertoef! 

Win een overnachting in deze coole, nieuwe hotspot! Even lekker een nachtje weg, hoewel de trendy studio's van Guesthouse Vertoef voelen als een eigen huis; gezellig en sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Hier wil je langer blijven, langer vertoeven. Hier wil je slapen, eindeloos op bed liggen, gezellig werken aan tafel, een kopje thee drinken of een borrel aan de bar. Hier wil je vertoeven, hier wil je 'zíjn'. Een studio met alles erop en eraan ín het bruisende centrum van Nijmegen. Nu kan jij samen met je lief, vriend, vriendin, je moeder of wie dan ook, een nachtje weg winnen bij Guesthouse Vertoef! Yes! 

Lees meer over Guesthouse Vertoef

P1110154

P1110334

P1110232

Zo doe je mee

Meedoen is reuze simpel. Je hoeft alleen te laten weten wie jij graag meeneemt op deze trip! Makkie dus. Tag diegene in het facebookbericht of onderaan deze pagina. En wie weet gaan jullie gezellig samen een nachtje logeren bij Vertoef. 

Een datum voor de overnachting is in overleg met Vertoef en geldig tot juni 2018, de zaterdagen zijn uitgesloten voor deze winactie. 

IMG 20160720 170435 001

Verken Nijmegen

Romantisch samen op stedentrip naar Nijmegen. Deze stad is zeker het ontdekken waard. Wist jij dat Nijmegen de oudste stad van Nederland is? Dat het een echte 'shop-stad' is met vele leuke winkeltjes? En dat Nijmegen met de dag hipper wordt dankzij de vele leuke hotspots? Heerlijk samen een dagje erop uit en dan 's avonds neerploffen in de heerlijke bedden van Vertoef. Leuk toch!

Doe hier alvast inspiratie op voor je tripje naar NIjmegen

Meer inspiratie voor je tripje Nijmegen

IMG 20160720 171045 001

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Deel deze pagina