Kidsproof reiswebsites

Leukste sites voor kidsproof vakanties

Ja, je hebt kinderen en daarvoor wil je graag een kindvriendelijke vakantie boeken. Natuurlijk. Want zij vakantie, jij ook vakantie. Toch? Leuk hoor, een subtropisch zwembad, een grote speeltuin naast je tent, een blije animatiebeer en kindermenuutjes met fastfood, maar uh, mama wil ook wat! Het liefst iets met een beetje luxe en graag iets wat er ook appetijtelijk uitziet. Je wil gewoon én én. En een kindvriendelijk vakantieadresje én een relaxte adresje voor jou als ouder. Deze websites hebben dat heel goed begrepen. Zij laten zien dat je heus wel op vakantie kan met de kids in hippe, kleinschalige hotelletjes en coole luxe cottages. Neem eens een kijkje op één van deze sites en je zoektocht wordt een stuk makkelijker ☺ Al is ook hier een reuze keuze.

KidCoe Website

Kid & Coe

Ohhhh wat zijn ze mooi, de plekjes op Kid & Coe. Allemaal kindvriendelijke vakantieadressen en de een nog mooier dan de ander. Idyllische plekjes, boutique hotels en verborgen pareltjes. Als je iets bijzonders zoekt ben je hier aan het juiste adres. Enig nadeel is dat er aan veel adresjes ook een prijskaartje hangt. Maar als je goed zoekt, en als je het niet erg vindt om wat meer uit te geven, dan kan je je hart ophalen op Kid & Coe. Alleen een beetje rondsurfen op de website zorgt al voor een vakantiegevoel (fotos: Kidandcoe.com)

IescapeKids Website

I Escape with kids

Ik was altijd al fan van I Escape, want de plekjes die daarop staan, zijn jaloersmakend mooi. En nu is er ook de variant I Escape with Kids. Adresjes waar kinderen welkom zijn en waar kinderfaciliteiten worden aangeboden zoals een kinderstoel en kinderbed of kindermaaltijd. Hoe hoger de ‘family score’ hoe geschikter het adres is met de kids. Je kan ook de leeftijd van je kinderen eventueel invoeren, dan word je zoekactie nog wat verfijnder (foto's Iescape.com)

Nice2Staywebsite 1

Nice2Stay

Nice2Stay is een inspirerende website met een overzicht aan bloedmooie vakantiehuisjes in Italië, Spanje, Portugal , Frankrijk en nu ook Griekenland. Niet specifiek gericht op vakanties met kinderen, maar je kan hier gemakkelijk zoeken naar kindvriendelijke adresjes door in de opties een aantal dingen aan te vinken, zoals; kinderbed, kinderstoel of speeltuin. Maar er zijn ook opties als Netflix functie, speelgoed of restaurant op locatie (allemaal reuze handig!) Kijk dus even goed wat voor jij van toepassing is. De selectie wordt zo steeds verfijnder en er blijven vast een aantal prachtige adresjes over waar je graag heen wil! Jammer dat er nog geen vakantiehuizen in Nederland, België of Duitsland opstaan! (foto's nice2stay.com)

30pluskids website

30pluskids

Plekjes waar kinderen blij van worden. En blije kinderen, blije ouders. Het is cliché, maar daar ook hartstikke waar. Maar aan de ouders is ook gedacht. Want op 30pluskids staan mooie plekjes waar je ook als ouder graag wil zijn. Op de website staat in het kort uitgelegd wat je kan verwachten van een adresje en hoe ver het rijden is vanaf Nederland. Ik heb er zoveel leuke domaines in Frankrijk voorbij zien komen, kon gewoon niet kiezen! Ook handig is hun website speciaal voor ouders met tieners; 40plusteens. Want ja, die verwachten toch echt weer iets anders van een vakantie dan zo’n kleine dreumes. (foto's 30pluskids.nl)

BartsBoekje Website

Barts Boekje Junior 

Barts Boekje ken je misschien al? Zo leuk! Een website boordevol hippe hotspots, de allerleukste slaapplekken maar ook lekker koken, beauty en interieur. Bart is de bijnaam voor Maartje, een Amsterdamse die oorspronkelijk uit Brabant komt. Zij kan zó leuk schrijven, je leest haar blogs makkelijk weg en krijgt meteen zin om te gaan.  Speciaal voor de kinderen is er Bartje. Met allerlei tips voor de kleintjes. Veel over Amsterdam (want dat is immers de thuishaven van Maartje) maar ook met veel leuke tips daarbuiten, in Nederland en verder. Ben je op zoek naar een leuke slaapplek met de kinderen, ga dan naar de zoekfunctie. Klik aan 'stad en land', 'slapen' en tot slot 'Barts Boekje Junior' en je krijgt alle kidsproof slaapadresjes te zien. Ook leuk, Barts Boekje heeft inmiddels ook twee boeken 'Little Escapes'. (foto's bartsboekje.nl)

Little Treasures Website

Little Treasures 

De Nederlandse Amy heeft twee zoons en een neusje voor mooie plekjes op deze wereld. Op Little Treasures deelt ze de hippe hotelletje, colle cottages, chique chalets en bijzondere B&B's die ze bezocht. Allemaal persoonlijk geselecteerd en kind- en oudervriendelijk. Een leuke lijst met family hideaways, maar ook met handige paktips en zelfs een webshop voor reisbenodigdheden voor de kleintjes. Ook mooi is dat Little Treasures een deel van de opbrengst investeert in het project Net4Kids. Zij bieden kinderhulp in Azië en Afrika. Door je vakantie te boeken bij Little Treasures draag je dar een klein steentje aan bij. (foto's little-treasures.com)

Ken jij nog inspirerende websites voor vakanties met kinderen? Laat het me weten! 

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in