Win een nachtje Hotel Linnen

Win een overnachting met ontbijt

Update: de winnaar is bekend! 

In het altijd bruisende Nijmegen vind je een verfrissend nieuw hotel. Een hotel waar je een beetje thuis komt na een dagje in de stad. Waar je geniet van een luxe hotelkamer, maar ook op je slofjes in de keuken een kopje thee kan zetten. Een oase van rust, maar wel middenin de stad. In een statig oud pand uit 1903, maar van binnen eigentijds en modern ingericht, met natuurlijke tinten. Hotel Linnen is heerlijk kleinschalig met zes prachtige kamers en vier volledig ingerichte studio's. Lekker luxe en heel betaalbaar. Hotel Linnen is de nieuwste aanwinst van de stad. In juli 2018 opende dit hotel zijn deuren. Hoog tijd om een kijkje te gaan nemen dus! 

Hotel Linnen3

Hotel Linnen4

Hotel Linnen10

Linnen is luxe

Linnen staat voor luxe, voor kwaliteit, voor de natuur en dat past hier precies. De hotelkamer wil je eigenlijk helemaal niet verlaten. Het zonlicht valt prachtig door de lange, witte gordijnen naar binnen. Het geeft de kamer nog meer warmte dan hij al heeft. De zachte natuurlijke tinten laten de kamer rust uitstralen. En wat wil je als je heerlijk gaat slapen in een hotel, juist ja, rust. Een tikkeltje Scandinavisch, met hout, pastelkleuren en natuurlijke stoffen als linnen is deze hotelkamer een beauty. Zo leuk hoe de badkamer in de kamers zijn verwerkt; met een open ingang achter het hoofdeinde van je bed. 

Hotel Linnen11

Winnen! Zo doe je mee

Kom ook logeren bij dit heerlijke hotel! Even heerlijk een nachtje weg, lekker shoppen in Nijmegen of lekker fietsen in de prachtige omgeving en 's avonds heerlijk uiteten bij één van de vele hotspots en dan 's avonds relaxen in de mooie kamers van Hotel Linnen. Klink goed toch? Win een overnachting voor twee personen inclusief een heerlijk ontbijt bij Prikkels. Meedoen is reuze simpel: 

  • Laat me weten wie jij meeneemt op deze trip! 
  • Volg Soetkees op Instagram of Like de Facebookpagina van Soetkees  
     
  • En ff duimpje omhoog voor Hotel Linnen op Insta of Facebook natuurlijk!

Datum is in overleg met Hotel Linnen. Zaterdagen zijn uitgesloten. 

Bekijk hier het hele artikel over Hotel Linnen!

Hotel Linnen17

En de winnaar is... 

Hiep hiep hoeraaaa. Bedankt voor alle super leuke inzendingen en de vele reacties, maar helaas kan er maar één de winnaar zijn. Nou ja, twee eigenlijk. Want de winnaar mag natuurlijk iemand meenemen :) Bekijk snel het filmpje om te zien of jij gewonnen hebt! De winnaar mag een mail met zijn of haar gegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Alvast heel veel plezier en neem maar vast mijn blog over Nijmegen door! Have fun, 

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in