Win een nachtje VIC Leiden

Win een overnachting 

- UPDATE: de winactie is gesloten - 

Whoop whoop. Wie wil dat nou niet?! Logeren het nieuwste boutique hotel van Leiden? Ik mag je in samenwerking met VIC Leiden uitnodigen voor een overnachting in een deluxe room. Gewoon zomaar. "Step into a magical world" en laat je verleiden door het nieuwe, speelse hotel VIC in hartje Leiden.

Deluxe Room

Donkerpaars en felroze kleuren lokken je naar binnen. Daar word je onthaald met blinkende neonletters 'step into a magical world'. Inchecken doe je lekker zelf. Makkelijk en snel, in de relaxte lounge met playroom en mini market. Trotseer de badeendjes voor de lift en laat je meevoeren naar 'het volgende level'. Al even fonkelend als de rest van het hotel, zijn ook de ruime hotelkamers. VIC is niet bang van een beetje kleur, dus ook op de kamer vind je genoeg felroze en bling bling gouden details. I love it! Niet doorsnee, maar net even anders dan anders. Het zijn altijd de kleine dingen die het soms helemaal afmaken. En dat is bij VIC niet anders. Fijne kussens, check. Strak opgemaakt bed, check. Grote badhanddoeken, check. Heerlijk geurende shampoo en conditioner, check. Donkere gordijnen die écht geen licht doorlaten, check. 

Hotel The VIC Leiden 10

Grab & Go

Natuurlijk is het heerlijk om 's ochtends aan te schuiven voor een uitgebreid ontbijtbuffet, maar met een stad als Leiden om de hoek, wil je natuurlijk gewoon de stad in! Leiden stikt van de hippe hotspots waar je heerlijk kan ontbijten of brunchen. Bovendien is het bijboeken van ontbijt vaak geen goedkope aangelegenheid. VIC snapt dat. Je wil gewoon op een top plek logeren, maar ook nog lief zijn voor je portemonnee. Hoewel er een uitgebreide Grab & Go in the lounge is (met elke ochtend verse broodjes!) nemen wij een ontbijtje in de stad. Ontbijttips: CIAO Paco (om de hoek!) of ROOS Taste & Smile. 

Zo doe je mee! 

Al overtuigd? Zo maak je kans op een overnachting voor 2 personen bij het VIC Leiden: 

  1. Volg Soetkees op Instagram 
  2. Volg VIC op Instagram 

Easy peasy. Een kind kan de was doen. En vertel me, wie neem je mee? Wie zou jij graag verrassen met een uitje Leiden? Ik ben reuze benieuwd. Heb je nou geen Instagram en wil je toch mee doen? Stuur me dan even een mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kleine lettertjes: De overnachting kan je plannen in overleg met Hotel VIC. Bij de overnachting zit dus geen ontbijt inbegrepen (maar VIC beschikt over een 'Grap & Go'). En uiteraard is de overnachting niet inwisselbaar voor geld ;) But who needs money if you can sleep for free? Precies. Deze actie sluit op zondag 2 april 2023.

Hotel The VIC Leiden 24

Hieperdepiep Hoeraaaaa

Tjonge jonge wat ben ik overweldigd door al jullie leuke reacties. Wauw! Zo jammer dat ik maar één iemand (plus one) blij kan maken met deze toffe overnachting. Maar het lot heeft bepaald... *Tromgeroffel* ... Van harte gefeliciteerd Silvie Fleuren. Jij mag samen met een partner in crime een nachtje naar VIC in Leiden. Mail me even op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik breng je in contact met VIC. 

De rest allemaal heel erg bedankt. Hopelijk blijven jullie me volgen (ook zonder winactie haha) maar er staat regelmatig een leuke actie online. Dus laat je verrassen :) 

FotoJet

Hotel The VIC Leiden 5

Hotel The VIC Leiden 25

Hotel the VIC Leiden2 1

Hotel The VIC Leiden 33

Hotel The VIC Leiden 2

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in