Skip to main content

  Nieuw bij Landal - Babyplus vakanties!

  • Geschreven op 16 november 2023

  Nieuw: Babyplus bungalows én uitbreiding babyvriendelijke faciliteiten

  Persbericht. Parken Landal GreenParks steeds vaker verkozen als ideale bestemming voor ‘babyvakantie’

  Leidschendam, 23 juli 2019 — De vakantieparken van Landal GreenParks zijn al jaren een geliefde bestemming voor ouders met kinderen. Opvallend is dat ook steeds meer ouders in spé en kersverse ouders een verblijf op een van de parken uitkiezen voor een babymoon of babyvakantie. Op vier parken (Landal Coldenhove, Landal Rabbit Hill, Landal Aelderholt en Landal Landgoed 't Loo) kunnen jonge gezinnen sinds kort terecht in de speciale babybungalows; sfeervolle accommodaties uitgerust met alle noodzakelijke babyfaciliteiten voor een optimaal comfort, veiligheid én zekerheid.

  P1090039 001

  Voor kersverse ouders is de eerste vakantie met hun baby best een uitdaging en zelfs een beetje spannend. Een fijne accommodatie die van alle gemakken is voorzien én helemaal is ingesteld op een verblijf met een jonge kinderen is dan ideaal en maakt het inpakken lekker makkelijk. De speciale babybungalows bieden alles wat nodig is voor een onbezorgde vakantie of een relaxed weekendje weg. Niet alleen alle noodzakelijke faciliteiten, zoals een babybox, flessenwarmer, videobabyfoon, babybadje en traphekjes maken de accommodatie babyproof. Ook aan voorzieningen als kindveilige stopcontacten, kindersloten op de onderste kasten van de keuken en decoratie die aansluit aan op de belevingswereld van het kind is gedacht. Gemak voor de ouders Op veel parken zijn alle faciliteiten dichtbij. In de ParkShop zijn veelgebruikte babyartikelen verkrijgbaar, die ook online te bestellen zijn en bij de accommodatie bezorgd worden op de dag van aankomst. Zo hoeven gasten niet met pakken luiers te sjouwen. De restaurants op de parken zijn helemaal ingericht op het gemak om met een baby uit eten te gaan. De medewerkers doen er alles aan om iedereen te laten en genieten en warmen graag een flesje of potje op in de magnetron.

  Babymoon

  De babymoon, een vakantietrend overgewaaid uit Amerika, raakt ook in Nederland steeds meer ingeburgerd. Ronald Raidt, Manager Marketing & Sales Development: "Deze vakantie is gebaseerd op de honeymoon, maar dan net even anders. Voor jonge stellen is het dé ultieme gelegenheid om voor de komst van de baby nog één keer samen heerlijk te genieten van een welverdiende vakantie en extra quality time samen. Men heeft de luxe van een lekker (Auping) bed, indien gewenst een eigen sauna of jacuzzi en de mogelijkheid om de boodschappen of het ontbijt of diner in de accommodatie te laten bezorgen. Daarnaast kan men uitgebreid genieten van de vele faciliteiten op het park, waaronder beauty en wellness. Landal zal zich in de toekomst bijven richten op het ontzorgen van jonge gezinnen en - naast de speciale kinderaccommodaties - het aantal babybungalows steeds verder uitbreiden."

  Een overzicht van alle babyfaciliteiten in de babybungalows en de kindvriendelijkste parken is te vinden op: www.landal.nl/babymoon, www.landal.nl/vakantiemetbaby

  P1090043 001

  Dit is ook iets voor jou

  Auteur: Daisy Wubbels

  Geschreven door Daisy

  Eigenaar Soetkees, blogger en fotograaf
  Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspots | Super trotse moeder