Skip to main content

  Win Verliefd op Nederland

  • Geschreven op 5 september 2020

  Verliefd op Nederland reisboek 

  Update: De winactie is gesloten. Nederland is zo mooi! Dat wist ik stiekem eigenlijk al, maar zeker nu we de afgelopen maanden meer thuis waren, werd dat nog eens extra duidelijk. Nederland is gewoon hartstikke mooi. Verliefd op Nederland is zo'n boek dat dit perfect weet te verwoorden en te verbeelden. Met prachtig plaatjes over ons eigen landje, inspirerende plekjes, verrassende bestemmingen en leuke ideetjes voor een dagje weg. Highlights, culturele hotspots, toffe steden, heerlijke stranden en de mooiste natuur. Roëll van WeareTravellers heeft in dit boek de meest bijzondere plekken dichtbij huis voor je verzameld. 192 pagina's vol reisinspiratie! Ik ben verkocht, uh verliefd :) 

  Soetkees winactie Verliefd op Nederland7

  Win het boek 'Verliefd op Nederland'

  Wil jij ook even wegzwijmelen bij de mooiste plekken in eigen land? Of leuke ideeën opdoen voor je volgende tripje? Dan wil je dit boek vast winnen! 

  winnaar Reisboek

  En de winnaar is... 

  Hieperdepiep Hoeraaaa. Super leuk dat ik weer iemand blij mag maken! De winnaar mag een mail met haar adresgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Allemaal bedankt voor het meedoen. En hopelijk tot een volgende keer. 

  Niet gewonnen? Gelukkig kan je dit te gekke boek gewoon online bestellen ;)

  Bestel het boek Verliefd op Nederland

  Een ode aan Nederland

  Zelf bracht ik ook al eens 'ode aan Nederland', met dit filmpje. Ik herontdekte onze eigen buurt en eigen stad, onze mooie regio en mooie landje... En wist je dat mijn blog vol staat van de mooiste plekjes van ons eigen land

   

  Dit is ook iets voor jou

  Auteur: Daisy Wubbels

  Geschreven door Daisy

  Eigenaar Soetkees, blogger en fotograaf
  Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspots | Super trotse moeder