Suite Hotel Pincoffs

Luxe suites

Luxe logeren in een suite in het hippe Rotterdam, dat kan in hotel Pincoffs. Zonder meer één van de beste hotels waar wij zijn geweest. Met recht worden deze hotelkamers suites genoemd. De kamers zijn smaakvol en gezellig ingericht met warme kleuren. De houten balken geven de kamers een karakteristieke sfeer. Ze zijn van alle luxe voorzien en de Auping matrassen bezorgen je een heerlijke nachtrust. Pincoffs is gevestigd in een rijksmonument uit 1897, vol met authentieke details maar dan in een trendy jasje. Sommige van de suites hebben een schitterend uitzicht op de Maas en op de Erasmusbrug. Het hotel ligt op de Kop van Zuid waar van alles te beleven is. De wandeling over de brug naar het centrum duurt ongeveer 15 minuten. 

In de ochtend wordt er een biologisch, vers bereid ontbijt geserveerd in de 'living'. Een oude woonkamer met houten vloeren, enorme ramen bedekt door witte shutters en een hippe inrichting. 's Avonds drink je een wijntje in Bar Lodewijk. Een klein maar sfeervol barretje met een brandende haard. Kortom, een luxe en hip hotel op loopafstand van de belangrijke bezienswaardigheden van Rotterdam.

Beoordeling

Suite Hotel Pincoffs scoort een 9,2 op Booking.com. Daarnaast is Pincoffs de nummer 1 van TripAdvisor en Zoover in Rotterdam. 

Lees mijn blog over Rotterdam

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in