hotel OKKO

Tot in de puntjes

Nieuw, verfrissend en trendy, dat is het OKKO hotel in hartje Nantes. De gezellige en stijlvolle woonkamer 'Le Club' nodigt uit om even lekker te zitten en te rusten. Er zijn verschillende zitjes, er is een bibliotheek, een televisie en een keuken vol met lekkere hapjes. Ook staan er twee computers tot je beschikking. De woonkamer ziet er bijzonder fraai en smaakvol uit en is alleen toegankelijk voor hotelgasten. 

P1110316

Moderne kamers 

Vanuit de badkamer kijk je de rest van de slaapkamer in. De shutters geven voldoende privacy en geven de kamer een unieke uitstraling. De kamer is efficiënt ingericht; er wordt slim omgegaan met ruimte. Zo is er niet alleen een badkamer, maar ook een bankje en een werkplek op de kamer aanwezig. Vanuit bed kan je onbeperkt films kijken, want dat zit bij de prijs in. Heb je zin in een kopje koffie of thee, dan hoef je niet helemaal naar beneden, want ook in de slaapkamer kan je een eigen kopje zetten. Zelfs je shampoo kan je thuis laten, want ook de toiletartikelen zijn inclusief. 

Inclusief hapjes en drankjes 

Niet alleen het oog wordt gestreeld bij OKKO hotels, maar ook de buik. Hapjes en drankjes zitten namelijk bij de hotelprijs in. Le Club heeft een keuken speciaal voor de hotelgasten waarvan de koelkast altijd gevuld is met frisdrank. Dat is niet alleen een ontbijt in de ochtend, maar ook een aperitief met lokale producten, vlees, kaas en hartige taart inclusief een glaasje wijn. Koffie, thee en versnaperingen (zoals koekjes en fruit) liggen de hele dag voor je klaar. 

P1110340

Nog meer faciliteiten

Al dat smikkelen moet natuurlijk afgewisseld worden met een rondje fitness. Het OKKO hotel beschikt over een eigen fitnessruimte met sauna. Uiteraard is er gratis WIFI in het hotel. OKKO hotels heeft daarnaast een eigen parkeerplaats. Wel zo handig als je met de auto komt. Die heb je tijdens je verblijf ook niet meer nodig, want het hotel ligt op een super locatie. 

Lees mijn blog over Nantes

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in