Hostel Forum

Beste uitzicht van de stad

Ik knipper met mijn ogen terwijl ik de hotelkamer inloop. Het lijkt wel een schilderij! Boutique Hostel Forum heeft zonder twijfel het beste uitzicht van de stad. Een uitzicht waar je U tegen zegt. Uitkijkend op de belangrijkste bezienswaardigheid van Zadar, het Romeinse Forum. Vanuit je bed kan je kijken naar de fotograferende toeristen, het historische plein en de ondergaande zon. Je wil eigenlijk helemaal niet van je kamer af! En het mooie is, deze hotelkamers zijn bijzonder goed geprijsd! 

Hip en fris

Boutique Hostel Forum is een trendy en hip hostel met zowel dorms als privékamers met eigen badkamer. De inrichting is minimalistisch maar met smaak. Felle kleuren bepalen de sfeer van het interieur. Het is er fris en schoon. Het is geen kwestie van geluk. Elke kamer in het hostel heeft een fantastisch uitzicht. Door de inrichting van het hotel liggen alle kamers aan de voorkant van het gebouw. Je krijgt dus altijd dat mooie uitzicht! De kamers zijn allemaal voorzien van airconditioning en je kan gratis gebruik maken van WIFI. In de ochtend staat er een ontbijt voor je klaar in de ontbijtruimte. Wil je liever een ontbijtje-to-go, dat kan ook geregeld worden. 

P1200481 001

Welke kamer kies jij?

Er zijn 5 verschillende soorten kamers met vier dorms, tweepersoonskamers en extra luxe tweepersoonskamers. De Forum CHAT kamer heeft vier dorm bedden op de eerste verdieping. Op deze verdieping zitten ook de gezamenlijke ruimtes zoals het biljart en de loungekamer en de ontbijtruimte. De Forum DUO kamer is er voor twee. In de kamer staat een stapelbed. De Forum META kamer is een tweepersoonskamer met twee losse bedden. Deze bedden kunnen ook tegen elkaar gezet worden, wat je wil. Op de kamer vind je een televisie en een eigen badkamer. Dan is er nog de Forum LUX. Deze kamers vind je op de derde verdieping waar alles zwart en wit kleurt. De kamers staan vol met spiegels. Waar je ook kijkt, je kan niet om dat uitzicht heen. In het midden van de kamer staat een tweepersoonsbed van waaruit je de skyline van Zadar kan zien. Tot slot, voor nog meer luxe, zijn er de Forum LUX 2.0. Deze kamers zijn ruimer en hebben een eigen kookgelegenheid. 

Zadarhostel2

Ontmoeten en relaxen

Boutique Hostel Forum heeft een aantal gezamenlijke ruimtes waarin je andere reizigers kan ontmoeten of gewoon lekker kan relaxen. Zo is er een loungeruimte met een biljart en een televisietribune. Op de tribune liggen comfortabele kussens. Zo kan iedereen de televisie goed zien. Ben je meer een buitenmens? Dan is er ook een klein tuintje met veel groen om even een frisse neus te halen. 

Fantastische ligging

Boutique Hostel Forum heeft een fantastische ligging. Het ligt aan het Forum plein en is dus op loopafstand van alle belangrijke bezienswaardigheden van de stad. Je loopt in enkele minuten naar de kade of naar het park. 

Lees mijn blog over Zadar

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in