Pentahotel

Cool en warm

Middenin het historische centrum van Leuven ligt het Pentahotel. Het interieur van het hotel laat zich maar moeilijk omschrijven, het is hip, cool en zeker uniek. Een glimmende discobal glinstert boven de bar. Een gezellig biljart staat bij een enorme boekenkast. De leren bank is omringd met tientallen fotolijstje en bij de open haard staan verschillende tafeltjes. Aan de bar of in de lounge kan je prima 's avonds nog een drankje drinken. Er is een uitgebreide drankenkaart met Belgische streekbiertjes en lekkere snacks. 

pentahotel

Strakke kamers

De kamers van het hotel zijn wat strakker ingericht. Het zijn de kleine details die de kamer kleur geven. De bedden zijn heerlijk zacht en lekker ruim. De badkamer is modern, witte tegeltjes in combinatie met houten details en een fijne inloopdouche. En hoe leuk zijn die fleurige aminities. Pentahotel liet al weten dat ze deze vaak niet meer terug zien. 

IMG 20151211 104443 001

Perfecte ligging

Belangrijk pluspunt is de ligging van het Pentahotel. Om de hoek van het hotel van je het bekende eetstraatje 'de Muntstraat'. Andere bezienswaardigheden zijn op enkele passen van het hotel verwijderd. Het hotel beschikt over een eigen parking, handig als je met de auto komt. 

IMG 20151211 093703 001

Smakelijk eten 

In de ochtend staat er een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar in het restaurant. Verse broodjes, ruime keuze uit beleg, koffie en thee worden elke dag tot 10.00 uur 's ochtends geserveerd. 

Lees mijn blog over Leuven

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in