IBIS A'dam City West

Vlakbij Westerpark

Wil je logeren in de buurt van het Westerpark? Dan is hotel IBIS Amsterdam City West een goed uitgangspunt. Binnen tien minuutjes lopen wandel je de westkant van het park binnen. Naar de Westergasfabriek is het een klein half uurtje wandelen. Natuurlijk kan je ook de bus pakken. Lijn 22 gaat elke tien minuten en brengt je in tien minuutjes naar het Haarlemmerplein waar je zo het park in wandelt. 

Modern jasje

Het IBIS Amsterdam City West heeft een modern jasje gekregen. De lobby en de bar zijn trendy en lekker fris ingericht. Felle kleurtjes afgewisseld met zwart-wit. Ook de kamers zijn ge-update. Waren de hotelkamers eerst nog gedateerd, tegenwoordig zijn ze weer helemaal hip! De bedden zijn overigens heerlijk, lekker zacht (niet te) en comfortabel. De badkamer is verstopt in een ronde cabine en is ruim en lekker fris. Gewoon goed en goed betaalbaar! 

Gratis parkeren in het weekend

Wanneer je met de auto naar Amsterdam komt, kan je je auto parkeren bij het hotel. Super handig! In de weekenden is het parkeren in deze parkeergarage zelfs gratis. 

Wat te doen in de buurt? Lees mijn blog over de Westergasfabriek!

IMG 20160228 131134 001

P1240832 001

P1240830 001

IMG 20160228 131058 001

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in