Radisson Blu Warwick

Love the lobby

Een stijlvol hotel in het hart van Philadelphia. Wanneer je de lobby van het Radisson Blu Warwick in stapt, voel je een warm welkom. Enorme fauteuils nodigen uit om in weg te zakken. Grote bollen met verlichting geven de sfeer. En aan de muur prijken enorme letters. Wat een frisse en trendy plek om even te rusten, de krant te lezen of je mailtjes te checken. De kamers zijn netjes, modern en van alle gemakken voorzien. De heerlijke grote bedden staan garant voor een goede nachtrust. Elke dag staat er vers mineraalwater voor je klaar. Het hotel heeft verder gratis WIFI, een spa en fitness mogelijkheden. 

P1060561 002

Eten en drinken 

Het Prime Rib Restaurant in het hotel betekent chique dineren. Het is een steakhouse op niveau met een uitgebreide kaart. Wil je liever een lichte maaltijd of gezellig borrelen dan ga je naar Taverne 17. Hier worden de hele dag door lichte maaltijden geserveerd. Het hotel heeft daarnaast ook een eigen Coffee Bar waar je kan ontbijten of een kopje koffie kan drinken. 

P1060544 001

Loopafstand

Een groot voordeel van het Radisson Blu Warwick is dat het op loopafstand is van leuke wijken en vele restaurantjes. Je hoeft niet ver te lopen om heerlijk te dineren of een gezellig borreltje te doen. De Gayborhood is op zo'n tien minuten lopen. Ook de Farmers Market is dichtbij. Naar the Independence Hall is het een wandeling van een klein half uurtje (maar een heerlijke wandeling door het centrum). 

Meer tips over Philadelphia? Lees mijn blog!

P1060562 002

P1060680 001

P1060551 002

P1060577 001

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in