YUST Antwerpen

Not YUST a hotel!

Niet zomaar een hotel, maar een hele bijzondere! Stijlvolle, hippe kamers voor één nachtje of voor long-stay, gezellig in een dorm of romantisch met z'n twee, een avondje vertier in de stad of goed eten in het YUST restaurant. YUST is een super stijlvol hotel & restaurant, in de leuke wijk Berghem (ook een aanrader op zich!) en dat voor een super goede prijs (al vanaf €39). I YUST love it! We gaan zeker nog eens terug! 

YUST hotel Antwerpen11

YUST hotel Antwerpen14

YUST hotel Antwerpen17

YUST hotel Antwerpen12

YUST hotel Antwerpen15

I YUST love it! 

YUST staat voor Young Urban Style en deze stijl is past 'm als een comfortabele jas, want oh oh wat is het er mooi. De inrichting, de meubels, de kleuren, het past allemaal. Donker, met groene en roze accenten en heel veel planten (I love it!). De kamers zijn heel comfi, in het bijzonder de suites. Deze zijn voorzien van een kleine keuken met zitje voor 4 personen en zelfs een zithoek met bank. Hier kan je dus wel langer verblijven dan één nachtje. het hotel is daarnaast ook kidsproof, want er zijn familiekamers met een stapelbed. Ik hou ervan als zelfs aan de kleinste details is gedacht, want het zijn de kleine dingen die het soms tot een grootse ervaring maken; heerlijke grote badhanddoeken zijn inclusief, een kannetje water staat voor je klaar, de zeep ruikt heerlijk en er zijn zelfs watjes en wattenstaafjes. In de lobby staat er koffie, thee en water voor je klaar (ook gratis). Zelfs een wasje draaien is all-in. 

YUST hotel Antwerpen4

YUST hotel Antwerpen5

YUST hotel Antwerpen6

YUST hotel Antwerpen3

YUST hotel Antwerpen7

YUST so stylish

De lobby en het restaurant zijn al net zo leuk als de kamers. De lobby voelt aan als een grote woonkamer, met heerlijke hangplekken, stoelen, poefjes en een grote tafel om aan te werken. Het restaurant is prachtig ingericht, net zo stijlvol als de rest. Het binnen-terras kijkt uit op de begroeide groene muur en heel van boven drijven de wolken aan je voorbij. Nog zo'n eyecatcher is 'the fire pit'. Hier wordt het vuur voor je ontstoken en kan je heerlijk chillen bij de open haard. De sfeer in het hotel is goed en de service is uitstekend. 

YUST Restaurant ziet er ook veelbelovend uit, maar helaas was het restaurant op de dag dat wij er waren (dinsdag) gesloten. Wel een blik op de menukaart kunnen werpen en daar kregen we lekkere honger van! In het restaurant wordt ook ontbijt en lunch geserveerd. Enige minpuntje van YUST vonden wij het continentale ontbijt. Deze was voor €10 prima, maar niet om over naar huis te schrijven. Misschien leuker om dan in de buurt een ontbijtje te scoren. 

YUST hotel Antwerpen25

YUST hotel Antwerpen23

Hippe wijk Berchem

YUST vind je in de wijk Antwerpse wijk Berchem, maar je hoeft echt niet naar het centrum om hier een leuke tijd te hebben. Berghem is een hippe, upcoming wijk. Ik ga het je zeggen, hier ga je nog meer van horen! Er zijn tal van hippe eettentjes en in de wijk vind je veel prachtige streetart-kunstwerken. Er is ook een mooie 'street-art wandeling' door Berchem waarbij je langs de mooiste exemplaren loopt. Een gids van deze wandeling kan je krijgen in het hotel. Bezoek ook eens de Stadsbrouwerij de Koninck of bezoek de even verderop gelegen "Zomerfabriek". De Zomerfabriek is een oude gasfabriek in Zurenborg, die gerecycleerd is tot sfeervolle en veelzijdige uitgaansplek. Dit is ook de plek waar elk jaar in augustus 'Meeting of Styles' plaatsvindt, een mega groot 'streetart-festival'. 

Meer weten over Antwerpen? Lees mijn blog!

YUST hotel Antwerpen18

YUST hotel Antwerpen8

YUST hotel Antwerpen9

 

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in